Leestijd: < 1 minuut

Vandaag, maar ook de komende dagen, schijnt de zon volop! Ik word zo vrolijk van dit mooie weer..! EIN-DE-LIJK! Maar… met dit mooie weer is het belangrijk om jezelf goed in te smeren. Deze slimme pleister helpt je een handje.

Slimme skin patch

>De hartvormige slimme skinpatch meet jouw blootstellen aan UV-straling en helpt je vervolgens bij het kiezen van de juiste zinbescherming. Hij houdt daarbij ook rekening met jouw huidtype. Nog nooit was een pleister die blootstelling aan UV-straling meet zo nauwkeurig geweest.

uv patch loreal

Hoe werkt het?

Als de pleister van kleur verandert, dan weet je dat je je weer moet insmeren. Via een speciale app (My UV Patch van La Roche-Posay, beschikbaar voor Android en iOS) kun je zien wat de UV-straling is van dat moment, maar hij telt ook de blootstelling op gedurende enkele uren of dagen.
De pleister kun je maximaal 5 dagen gebruiken. 

L’Oréal heeft bekend gemaakt de pleister van de zomer gratis uit te delen in Europa. 

Wat vinden jullie van deze innovatie? Mij lijkt het super handig, niet alleen voor mijzelf maar ook voor Chloë (3 jaar) en Mila (9 maanden). Dat de pleister hartvormig is en glinstert, maakt ‘m nog ’s extra leuk. Ik zou ‘m dus zeker gaan gebruiken! 

 

Liset