Leestijd: 2 minuten

Samen met je liefde allebei een Apple watch. Is het handig? Welke extra mogelijkheden heb je dan? Is het ook weleens lastig? Ik heb samen met mijn man (Chris) een Apple watch en daarom kan ik jou nu alles vertellen over de functies die je met elkaar kunt gebruiken. Mijn mening? Het maakt de Apple watch nog leuker!

Samen een apple watch

Wat kun je als je samen een Apple watch hebt? Hier geef ik je alle mogelijkheden op een rij.

Activiteit delen

Wij moedigen elkaar aan door onze activiteitenringen met elkaar te delen. In mijn vorige artikel vertelde ik al iets over de activiteitringen. Je houdt daarmee o.a. trainingsminuten, staanuren en beweging (bijv. stappen) bij. Door jouw activiteit met jouw partner te delen kun je elkaar motiveren te blijven bewegen. Als Chris een work-out heeft gedaan of één van zijn ringen heeft volgemaakt, dan krijg ik daarvan een seintje.

Walkietalkie

Wil je elkaar even snel wat vragen zonder te bellen, te appen of naar boven te schreeuwen? Gebruik dan de Walkietalkie functie. Deze functie kun je ook gebruiken als je heel ver van elkaar uit de buurt bent. Zo gaf Chris mij bijvoorbeeld boodschappen door toen ik bij de Jumbo boodschappen aan het doen was 😉

Zoek vrienden

Het is net big brother bij ons thuis, maar wij volgen elkaars locatie via de zoek vrienden app ;). Sommigen vinden dat misschien gek, wij vinden het super handig! Bijvoorbeeld als Chris een rondje gaat fietsen en ik wil weten waar hij is en of het goed gaat, maar ook om te zien of hij al op de terugweg is van zijn werk. Zo hoef ik daar niet apart voor te bellen of appen. Andersom doet Chris dat ook. Hoewel we de app al gebruikten op onze telefoon, kan ik het nu nog makkelijker checken met mijn Apple watch.

Hartslag doorsturen

De bovenstaande functies zijn écht handig, maar het doorsturen van je hartslag is ‘gewoon’ leuk. Ook dat doen we af en toe.

Tips en ervaringen delen

Naast bovenstaande delen we natuurlijk onze tips en ervaringen met elkaar. Chris gebruikt de Apple watch bijvoorbeeld ook om zijn slaap te checken en hij gebruikt weer andere apps en functies dan ik. Samen testen we verschillende apps uit en delen we onze ervaringen met elkaar.

Leuk cadeautje

De Apple watch is dus een leuk en nuttig cadeautje voor jezelf en/of je partner. Samen aan de slag en gemotiveerd om gezond te blijven, wie wil dat nou niet? De Apple watch is oa. te koop bij Coolblue. Wij hebben allebei de s4. Ikzelf heb de Apple Watch van 40 mm in rosé goud. Chris heeft de Apple Watch van 44 mm in de kleur zwart.

Andere berichten over de Apple watch

Ik schrijf een reeks artikelen over de Apple watch. Heb je de andere artikelen al gelezen? Of wil je iets anders weten? Schroom dan niet contact met mij op te nemen!

Wil je graag iets weten over de Apple watch? Stel je vraag dan via Instagram of onder dit blogbericht! XoXo, Liset

Liset