Leestijd: 3 minuten

Wil je jouw nieuwe sieraden showen die je net voor kerst hebt gekregen? Een foto delen van jouw kerstboom of het kerstdiner? Of ben je ondernemer en wil je op de valreep nog een aantal mooie merken en/of producten laten zien? Lees dan deze tutorial en zie hoe eenvoudig het is om wat extra , bewegende sparkle en glittereffecten aan je foto’s toe te voegen.

Ik gebruik voor deze ‘Bewegende glinster effecten tutorial’ een leuke, gratis app. De app is zowel beschikbaar voor iOS als Android gebruikers. Lees gauw verder!

Wat heb je nodig?

  • Een selfie met opvallende sieraden of accessoires
  • Een app waarmee je altijd jouw foto’s bewerkt
  • De app snow:

We werken toe naar het volgende resultaat:

Bewegende glinster effecten  tutorial

Tutorial in stappen

Stap 1. Maak een selfie

Maak een selfie of een andere foto waarbij jouw sieraden of accessoires goed zichtbaar in beeld zijn.

Bewegende glinster effecten op een foto tutorial

Stap 2. Bewerk de foto

Voor dat ik verder ga met het toevoegen van effecten, bewerk ik de foto altijd op dezelfde manier als al mijn andere foto’s. Als je de foto dan in je feed wilt gebruiken, passen de foto’s altijd mooi bij elkaar. Ik heb eigen gemaakte presets of ik kies een preset uit de Tezza app.

Stap 3. Open de Snow app

Voor het glinster effect gebruik ik de gratis Snow app (check de links hierboven voor iOS en voor Android. Met de slider kun je de intensiteit van de glinster bepalen. In de app zijn een verschillende glinstereffecten beschikbaar.

Stap 4. Sla de foto op

Je kunt zowel een video als een foto opslaan van het eindresultaat. Ik kies ervoor om de foto en video op te slaan. De foto gebruik ik voor deze blogpost en de video plaats ik zo op mijn Instagram!

Zo simpel is het! Ik hoop dat je deze ‘Bewegende glinster effecten tutorial’ leuk vond en jouw resultaat met mij wil delen op Instagram! Vergeet me daar niet te taggen of te volgen, zoek me op via http://www.instagram.com/lisetverschoore.

Ben je nieuwsgierig naar nog meer andere apps voor een glinster effect? Lees dan eens deze app review van de Kira Kira + app.

Liset