Leestijd: 3 minuten

We gaan dit jaar niet op vakantie. We zijn net verhuisd naar ons nieuwe huis en willen graag de tuin helemaal naar ons zin maken. In dit artikel show ik de items die hoog op de wishlist staan. We hebben best een flinke tuin, dus in sommige gevallen is het nog een kwestie van sparen.

En als techliefhebber staan er natuurlijk ook tech-gerelateerde tuinzaken op de wishlist.

Onze tuin

Onze tuin nu is nog één grote rommel. Toen we er net kwamen wonen hebben we wel een terras aan de achterzijde van het huis laten betegelen, maar daar is ook alles mee gezegd. Op het plaatsen van een heg na, is er daarna niks meer aan de tuin gebeurd. De hovenier begint binnenkort met de rest van de tuin. We krijgen o.a. een terras achter, een grasveld, een pergola en borders met beplanting. Dit is basis van onze tuin. Ook doet hij de voorbereidingen voor de overkapping, ik weet alleen niet of we die dit jaar gaan plaatsen. Alles is zo prijzig en het is een kwestie van keuzes maken!

De tuinwishlist

1. Overkapping

Bovenaan de wishlist staat dus een overkapping. Ik zie het al helemaal voor me, een verlengde buitenwoonkamer. Waar we lekker kunnen genieten van het weer en de buitenlucht. Ik kan niet wachten om de overkapping in te richten.

2. Robot grasmaaier

Een robot grasmaaier lijkt me toch zo ideaal. Hij houdt zelf het maaien bij, als de accu bijna leeg is gaat ie weer terug naar z’n holletje en maait het gras op ideale lengte. We zijn ons nog aan het verdiepen in de robotgrasmaaiers. We denken nu aan een robot grasmaaier van Gardena, zoals deze: Sileno City 250 m.

3. Philips hue buitenverlichting

Wat ik zo tof vind aan de buitenverlichting van Philips Hue is de kleurenlampen in de tuin. Je kunt de lampen via een app bedienen en automatische scenes aanzetten. Op onze wishlist staan de Lily Spots en de Amarant bars. De spots kunnen we dan mooi richten op onze olijfbomen.

4. Een hangmat én schommelstoel

Ik kan niet wachten op een toffe hangmat en schommelstoel, als toevoeging in onze tuin.

De schommelstoel wil ik graag in/onder de overkapping, zodat deze mooi blijft en langer kan blijven hangen. Ik heb de hangstoel van HK living in gedachten.

Een hangmat lijkt me geweldig voor de kids, om lekker in te chillen en mee te schommelen en spelen. We moeten nog even bekijken hoe we die bevestigen, tussen twee houten palen of met een speciale standaard, zie: handmat standaard. Het voordeel van een hangmat standaard is dat je de hangmat ook nog kan verplaatsen.

5. Tuinset en ligbedden

Als de tuin helemaal af is, dan hebben we voor onze twee terrassen en overkapping wel wat tuinmeubels nodig.

Een ligbed lijkt me ook ontzettend relaxed. Het merk Maison du Monde heeft een hele mooie outdoor collectie, precies in de stijl waar ik van hou.

Vond je deze wishlist leuk? En wil je meer foto’s zien van ons interieur? Volg me dan op Instagram.com/lisetverschoore! Dat zou ik erg leuk vinden!

Ps. De link bij de hangmat in dit artikel is een gesponsorde link, ook bevat dit artikel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset