Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de telefoon van iemand anders? Dan kan dat nu! In deze nieuwe serie blogartikelen geven lezers van deze blog zichzelf bloot door de inhoud van hun telefoon met ons te delen.

Lees je mee hoe Linda Bornebroek (41) uit Haaksbergen haar telefoon gebruikt?

Allereerst, leuk dat je meedoet! Jij mag het spits afbijten in deze reeks. Eerst even kennismaken. Wie ben je en wat doe je in het dagelijkse leven?

Ik ben Linda Bornebroek en ben bijna 41 jaar en woonachtig in Haaksbergen. In mijn dagelijkse leven ben ik cassiere bij de Albert Heijn en werk ik af en toe bij de Etos. Wij hebben de zelfde werkgever vandaar dat ik daar soms kan werken. En dat vind ik heel erg leuk. 

Welke telefoon heb je?

Ik heb op dit moment nog een iPhone X maar over ongeveer 2 weken krijg ik een nieuwe en wil ik voor de 11 pro gaan. 

Sidenote Liset: De iPhone X is nu in de aanbieding bij Amac NL.

Wat is jouw gemiddelde schermtijd per week?

Ik heb het even nagekeken en mijn schermtijd is gemiddeld 6 uur en 50 minuten.

Als je moet kiezen welke stelling het beste bij je past: Eerst je telefoon checken als je wakker wordt of Eerst je partner een kus geven.

Sowieso eerst een kus voor mij partner…echt wel. Hoe graag ik ook mijn telefoon check…dat blijft voor gaan. 

Hoe zou je je telefoongedrag omschrijven? Waar gebruik je jouw telefoon voor? 

Ik gebruik mijn telefoon echt voor alles, als ik iets niet weet zoek ik het op. Het is mijn agenda, mijn wekker…enz. Ik heb nog een iPad en een laptop, maar het liefst gebruik ik mijn telefoon voor alles. 

Hoeveel apps staan er op je telefoon? 

Ik heb zeker meer dan 50 apps op mijn telefoon staan. Ik zoek het regelmatig uit en verwijder vaak wel weer wat, maar veel apps gebruik ik niet regelmatig maar kunnen er ook niet af. Ik denk dat meer mensen dat wel hebben. 

TelefoonTour - overzicht apps

Welke apps zijn favoriet/gebruik je vaak? 

Instagram en Pinterest zijn mijn meest favoriete apps en daar haal ik veel inspiratie uit. 

Welke apps gebruik je voor het bewerken van foto’s op Instagram en je stories?

Ik wil veel meer met instagram gaan doen, maar op dit moment gebruik ik voor het bewerken van mijn foto’s het liefst VSCO cam en unfold gebruik ik graag voor mijn stories.

Kun je een dag zonder jouw telefoon? Met andere woorden; ben je ooit weleens offline?

Ik ben heel eerlijk, maar ik kan geen dag zonder mijn telefoon. Ik ben hem al eens vergeten en dat voelde zo vervelend. En niet eens omdat ik dan een berichtje mis, maar het gewoon niet op mijn telefoon kunnen. Maar als we bijvoorbeeld een dagje naar een wellness gaan dan heb ik er geen probleem mee dat ik er niet op kan. 

Hoe zou je de inhoud van je telefoon omschrijven? Netjes en georganiseerd of slordig?

Doordat ik veel in mappen heb verdeeld vind ik dat ik een best goed georganiseerde telefoon heb. Ik kan alles zo heel snel weer vinden.

Wie heb je het laatst een berichtje gestuurd via Whatsapp en wat stond er in?

Een berichtje naar mijn vriend. Hij vertelde dat ie op zijn werk was. Dat doen wij altijd….laten weten waar we zijn. 

Nu zijn we natuurlijk ook hartstikke benieuwd naar de laatste foto op je telefoon.. Welke foto was de laatste en wanneer is deze gemaakt?

TelefoonTour

Deze foto is gemaakt tijdens een chill avondje met lekkere hapjes op tafel en een wijntje erbij. Kunnen wij enorm van genieten.

Andere artikelen in de TelefoonTour reeks

Linda, het was super leuk om een kijkje te mogen hebben in jouw telefoon. Ben je nog niet uitgekeken? Kijk dan eens naar andere artikelen in deze reeks:

Ps. dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset