Vind je het leuk om te snuffelen in de telefoon van iemand anders? In een nieuwe serie op deze blog delen lezers de inhoud van hun telefoon met ons. Lees je mee hoe Ayla Zasburg, ZZP-er in de online marketing en content creator voor haar blog & Instagram haar telefoon gebruikt? 

Hi, Ik ben Ayla Zasburg 28 jaar jong en ik woon in Wormer. Ik ben vooralsnog ZPP’er in de online marketing en content creator voor mijn blog (http://www.happyayla.nl) en Instagram account.

Super leuk dat je meedoet Ayla! Je hebt veel volgers en bent online erg actief. Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw telefoongebruik!

Welke telefoon heb je?

Ik heb nu nog een Samsung S9 maar gelukkig in maart mag ik een nieuw toestel uitzoeken en daar ben ik echt aan toe! Hij werkt nog prima maar de camera is een stuk minder dan andere telefoons. 

Scherm Ayla

Wat is jouw gemiddelde schermtijd per week?

Durf ik dit hardop te zeggen? Ongeveer 28 uur!

Als je moet kiezen welke stelling het beste bij je past: Eerst je telefoon checken als je wakker wordt of Eerst je partner een kus geven.

Zeker eerst mijn partner een kus geven!

Hoe zou je je telefoongedrag omschrijven? Waar gebruik je jouw telefoon voor? 

Ik zit er echt teveel op. Deels mijn werk en ook nog eens mijn hobby. Ik probeer hem vaker weg te leggen en ook echt weg niet even checken, stiekem. 

Hoeveel apps staan er op je telefoon?

Poeeh dat zijn er een hoop! I k denk wel rond de 30! Vaak ook apps die ik download en dan oh dat is betaald of ik doe er een keer wat mee.

Welke apps gebruik je graag?

Dat is met stipt op nummer een Instagram. Lightroom en soms facebook maar scroll ik meer doelloos doorheen. Ben tegenwoordig ook weer aan het word feuten haha.

Welke apps gebruik je voor het bewerken van foto’s op Instagram en je stories?

Ik moet zeggen dat ik vaak de filters gebruik van Instagram zelf ze hebben sinds een maand nieuwe filters uitgerold die me heel goed bevallen! Daarnaast gebruik ik Canva, Preview om alles overzichtelijk te bekijken naast elkaar. Story art en Unfold.

Kun je een dag zonder jouw telefoon? Met andere woorden; ben je ooit weleens offline?

Bijna niet! Eigenlijk nooit echt een dagdeel geprobeerd. Binnenkort maar eens inlassen als we het er nu toch over hebben! Ik raak ook al in paniek als ik hem nergens kan vinden. Of dat ik snel een boodschapje ga doen en me mobiel vergeet, grijp ik wel vijf keer naar mijn jaszak waar die verdomde telefoon nou is…. Erg!!

Hoe zou je de inhoud van je telefoon omschrijven? Netjes en georganiseerd of slordig? 

Hmm ja, haha. Ken je dat gevoel dat je aan het begin van het schooljaar in je nieuwe frisse schrift begon te schrijven en mega je best deed voor je handschrift. En na de eerste week begon met krassen en normaal schrijven of minder net. Jap, thats mijn telefoon life ook. Op het begin geordend en netjes noties een kleurtje enzo…. Nee nu niet meer na bijna twee jaar!

Wie heb je het laatst een berichtje gestuurd via Whatsapp en wat stond er in? 

Mijn vriend! Haha we hadden het over salarissen in loondienst mijn laatste berichtje was: Dit was denk ik mijn salaris inschatting naar hun toe.

Ps. dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset