Leestijd: 2 minuten

Ik hou van lezen. Soms gun ik het mezelf echter niet om boeken voor te kopen. Eigenlijk is dat onzin want ik heb er altijd veel plezier van. Boeken lezen zijn niet alleen een fijne bezigheid, maar tegenwoordig worden alle boeken ook zo mooi ontworpen dat het echte eye-catchers zijn in je interieur.

De boeken die ik de komende tijd graag wil lezen heb ik gebundeld in deze blog.

1. Twisting reality van Annegien Schilling

Annegien vind ik echt een talent. Op Instagram heeft zij bijna 900.000 volgers. De foto’s die zij op haar account Fetching Tigers plaatst zijn adembenemend mooi bewerkt en ontzettend creatief. Onlangs heeft zij bekendgemaakt even te stoppen met het posten op haar account, om haar stijl opnieuw te ontdekken. In de tussentijd kun je twee van haar boeken lezen. Haar nieuwste boek dus, Twisting reality en het eerdere boek dat zij schreef Imagine, Shoot, Create. Dat laatste boek kocht ik meteen toen het uitkwam en heb ik in 1 dag uitgelezen. Leuk weetje is dat zij al haar foto’s heeft bewerkt met apps op haar telefoon, in haar boek legt zij stuk voor stuk uit hoe zij iedere foto heeft bewerkt.

2. World of Style van Aimee Song

World of Style is het nieuwste boek van Aimee Song. Aimee Song is de auteur van bestseller Capture your Style. Haar bestseller las ik met veel plezier in één teug uit. Ze gaf veel leuke Instagramtips in dat boek en ook vooral voor het maken van outfitposts. In haar nieuwste boek verzamelde ze haar meest favoriete looks gemaakt op de meest prachtige plekken ter wereld.

3. Ginny werkt van Ginny Ramkisoen

Ginny volg ik met heel veel plezier op Instagram. Ginny is ontzettend creatief en eigenaar van het online banenplatform Vacature Via Ginny. Vorig jaar besloot zij zich carrièrewise weer op iets nieuws te richten. Ze besloot te stoppen met het werken voor haar eigen banenplatform en schreef een boek (en tekende ook de cover). Ik vind het belangrijk om over mijn carrière te blijven nadenken. Aan de hand van 3 vragen die in het boek staan kom je er achter wat je nu eigenlijk wilt.

4. From blog to brand van Laurentine van Landeghem

Ik hou van nieuwe kennis op doen. Ik ben in november weer wat actiever geworden op deze blog en op Instagram ben ik nu bijna twee jaar echt actief. Op technisch vlak hoef ik niet echt nieuwe dingen te leren, maar het lijkt me wel leuk om meer te leren over branding.

5. Snap van Anki Wijnen

Anki Wijnen heeft een prachtig Instagram account. In het boek Snap! geeft zij allemaal tips voor het fotograferen met je smartphone. Ik maak al mijn foto’s met mijn telefoon en dus lijkt het me leuk om via dit boek wat nieuwe tips op te doen.

Dit waren de boeken die op mijn verlanglijstje staan. Wil je op deze blog meer lezen over de boeken die ik graag lees? Lees dan mijn laatste boekenreview over het boek Instastyle. Ik ben benieuwd welke boeken bij jou op jouw verlanglijstje staan. XoXo, Liset

Liset