Leestijd: 2 minuten

Smartphonehoesjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik vind dat een leuk hoesje een telefoon echt af kan maken. En bijkomend voordeel; het beschermt ook nog eens je telefoon. Speciaal daarom verzamelde ik de leukste adressen voor smartphonehoesjes.

De leukste smartphonehoesjes van het moment
  1. Meet me under the stars Hard Case – My Jewelry €19,95
  2. Gold Galaxy iPhone Case – Somewhere Someday €20,00
  3. Baby my lips are sealed iPhone Case – Pluk Amsterdam €14,95
  4. Apple siliconen case roze – Wehkamp €44,95

Designer smartphonehoes

Voor wie diep in de buidel wil tasten voor een smartphonehoesje heb ik ook mijn favoriete designer smartphonehoesjes opgezocht. Uiteraard staan deze op mijn wishlist, maar dan ver onderaan, omdat ik ook om de zoveel jaar wissel van telefoon en het dan heel erg zonde zou vinden als ik het hoesje niet meer kan gebruiken. Typisch gevalletje van… als ik de staatsloterij win dan….

  1. Louis Vuitton iPhone 7&8 folio – €210
  2. Louis Vuitton Eye Trunk – €900
  3. Gucci bloom GG case – €180
  4. Swarovski diamond case- €80

Dupes op Aliexpress

Natuurlijk zijn er ook veel toffe hoesjes voor minder dan €5,00 euro te vinden op Aliexpress. Voor mijn zusjes kocht ik daar een dupe van mijn eigen Gold Galaxy Case van Somewhere Someday en ik moet eerlijk zeggen, deze ziet er nog steeds goed uit.

Ik koop alleen niet zo graag wat via Aliexpress, omdat ik niet goed kan inschatten wat nu echt hun privacybeleid is. Ook wil ik graag Nederlandse ondernemingen helpen, en daarnaast kan ik het eigenlijk niet begrijpen dat producten voor nog geen 2 euro verzonden worden over de hele wereld. Producten verschepen of door de lucht vervoeren is écht veel duurder dan dat. Daar komt ook nog eens bij dat als je iets op Aliexpress koopt, je ook nog wel geduld moet hebben.

Waar kijk jij altijd voor hoesjes en welke van de hoesjes vind jij het leukst? XoXo, Liset 

Liset