Leestijd: 2 minuten

Top 3 musthaves voor moeders september 2015

Iedere maand deel ik hier mijn verlanglijstje. Bekijk hier mijn vorige wishlist van de maand juni 2015. Dit is mijn verlanglijstje van september 2015. Komt dat even goed uit, want ik ben in oktober jarig ;). Oké, Oké, ik geef het toe…. Dit keer staan er wel hele dure producten tussen, maar daarom staan er deze keer ook maar drie producten op!

  1. Apple watch
    Ik hou echt ontzettend van gadgets. Want ja, dat is de Apple Watch wel in mijn ogen. Ik heb ‘m namelijk niet echt nodig maar het is wel leuk om ‘m te hebben. Als ik mocht kiezen dan zou ik voor de Apple Watch Sport versie gaan omdat deze nagenoeg dezelfde functionaliteiten heeft als de duurdere modellen. Bovendien kan ik de Apple Watch Sport dan ook gebruiken tijdens het sporten, want ik wil toch wat kilo’s kwijt na mijn zwangerschap. Nu gaat dat nog wat moeizaam, maar met deze Apple Watch Sport raak ik vanzelf wel gemotiveerd.
  2. Michael Kors tas Jet-Set
    Deze tas wil ik al heel erg lang hebben maar toch slaat de twijfel steeds toe. Ben ik zo’n dure tas wel waard? Mijn tassen laat ik vaak genoeg op de grond slingeren. Toch is dit model perfect, de tas heeft namelijk vijf verschillende vakken en daardoor kan ik ‘m ook prima gebruiken als luiertas en als ik straks weer aan het werk ga, is die ook nog steeds handig! 
  3. Mac skin mineralize skinfinish powder
    Volgens veel beautybloggers is dit de ideale highlighter van het moment. En aangezien ik nog geen highlighter in mijn make-up voorraad heb (je leest het goed), lijkt me goed om dan maar meteen met de allerbeste te beginnen!

Wat staat er op jouw verlanglijstje deze maand? Laat het hieronder achter in de comments!

Liset