Leestijd: 3 minuten

Wishlist maand oktober 2015

Iedere maand deel ik met jullie mijn wishlist van producten die ik graag zou willen hebben. In dit bericht laat ik jullie weten wat er op mijn verlanglijstje staat voor deze eerste herfstmaand.

1. Zwarte blazer

Nu in mijn zwangerschapsverlof maakt het niet uit wat ik iedere dag aantrek. Vaak loop ik de halve ochtend nog in pyjama rond en trek ik iets makkelijks aan. Makkelijks in de zin van dat het makkelijk in de wasmachine gegooid kan worden. Mila spuugt erg veel en dan is een zijden top niet echt handig want die is dan binnen de kortste keren lelijk. Maar straks als ik weer naar kantoor ga, heb ik wel weer wat mooie setjes nodig. Blazers met een plooizoom zijn deze herfst helemaal in! Ik vind deze zwarte van de Zara erg leuk. Het lijkt me een goede basic om in mijn kast te hebben.

2. Zwarte enkellaarsjes
Eigenlijk kon ik niet kiezen om enkellaarsjes of knielaarzen in mijn wishlist op te nemen. Stiekem wil ik ze allebei. Ik zocht voor deze wishlist al het hele internet af naar leuke enkel- en knielaarzen. Tot nu toe heb ik nog niet die knielaars gevonden die ik graag wil hebben. De enkellaars echter wel. Deze zwarte enkellaarsjes zijn van Paul Green en te koop bij Omoda. Over een paar weken heeft Chris ook vakantie en dan wil ik deze graag in het echt passen als we samen een dagje gaan shoppen in Den Bosch.

3. Winterjas
Een winterjas staat hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb al twee jaar geen goede winterjas gekocht. Vorig jaar rond deze tijd wilde ik heel graag zwanger worden, dus vond ik het zonde om een winterjas te kopen die ik niet de hele winter zou kunnen dragen. Bovendien had ik voor de lente/zomer een personal shopper ingehuurd dus was daar veel van mijn shop budget al in gaan zitten! Nu dus écht tijd voor een leuke winterjas! Maar nog geen idee welke, deze mintgroene van de Zara vind ik leuk, alleen ben ik dan geen zuurstok met m’n nieuwe roze Nikes?

4. Sneakers
Over roze Nikes gesproken… Ik wilde heel graag een paar mooie sneakers. Gewoon lekker makkelijk voor erbij, ideaal voor op mijn vrije dagen met de kids. Laatst zag ik de nieuwe City collection van Nike op alle modesites voorbijkomen en het enige wat ik daarna dacht was dat ik die ‘Must Win Cake’ variant wilde hebben. Ik zit niet voor niets op een roze wolk ;). Stad en land heb ik afgezocht. Dat heb ik trouwens wel vaker. Heb ik eindelijk de knoop doorgehakt dat ik iets graag wil hebben, is het overal uitverkocht.. Vaak wil ik datgene dan nog meer hebben als eerst, want als het overal is uitverkocht betekent dat, dat het erg in trek is (ook bij anderen). En dat versterkt mijn gevoel dan alleen nog maar meer: “Ik moet en zal het hebben” (En nee, ik ben niet verwend het lijkt alleen maar zo). Zo ook met deze roze nikes. Uiteindelijk vond ik nog een paar in mijn maat bij een webshop in Engeland. Ben er zo blij mee! Alleen vind ik het combineren met kleding nog lastig! Omdat ik deze mooie pareltjes al in mijn bezit heb, hoorden ze officieel niet meer op deze wishlist. Maar als ik ze niet gevonden had, hadden deze schoenen heel heel hoog op mijn verlanglijstje gestaan en daarom neem ik ze er toch in op.

5. Nagellak 

De herfst is weer begonnen en daarom lijkt het me wel leuk om weer wat nieuwe herfstkleurtjes voor mijn nagels aan te schaffen. Zoals deze nagellak van Chanel bijvoorbeeld.

Zoals je ziet staan er nu even geen nieuwe gadgets op mijn lijstje, ik heb té veel andere dingen nodig om weer herfst- en winterproof voor de dag te komen. 
Zijn jullie al klaar voor de herfst en winter? 

Liefs….

Liset