Leestijd: 2 minuten

Ik ben gek op Viktor en Rolf. En op Flowerbomb. Al jaren is dat één van mijn favoriete luchtjes. Speciaal voor de feestdagen hebben Viktor en Rolf nu een partycollectie ontworpen voor Hema, met spullen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, maar toch wil hebben. In dit artikel deel ik mijn favorieten uit deze collectie! En nog iets leuks, tot en met zondag de 24 november wordt alles gratis thuisbezorgd!

Folieballon

Ik ben gek op folieballonnen. Ik heb er gewoon een zwak voor. Deze lijkt me leuk voor onze laatste oud & nieuw party (in deze straat) bij ons thuis. Die gaat dus in het winkelmandje! Je vindt ‘m hier.

De prijs van de ballon is 4 euro.
Viktor en Rolf partycollectie

Kinder sweater

Je hebt een jongens- en een meisjesversie. Persoonlijk vind ik de jongensversie ook heel tof, maar omdat ik geen jongen heb, deel ik hier de meisjes variant. Voor 20,- euro is deze sweater beschikbaar. Ik vind het ontwerp met de strik en de potmouwtjes erbij erg leuk. Ook hier heb ik de link weer voor je gevonden. De sweaters zijn nog in alle maten online verkrijgbaar. Hij is er trouwens ook voor jezelf ;). Zodat je gezellig kunt twinnen met de feestdagen.

Kerstboompiek

Hoe tof is deze strik ook boven op de kerstboom? Ook deze WIL ik hebben. Helaas online niet meer genoeg voorraad. Maar in de winkel in Naaldwijk gelukkig nog wel. Wil je ‘m eerst online bekijken voor dat je meteen naar de dichtstbijzijnde Hema toe rent? Ik heb hier de link naar de piek voor je opgezocht. De prijs van de piek is 4,50 euro.

Babyromper Viktor en Rolf

Wordt er binnenkort een babytje in jouw omgeving geboren? En wil je nog een origineel kraamcadeau geven tijdens de feestdagen? Denk dan aan deze fantastische romper. Voor 7,50 heb je een hartstikke leuk cadeautje. Hij is nog in veel maten online beschikbaar.

Viktor en Rolf overzicht HEMA collectie

Dit waren mijn vier favorieten! De totale Viktor en Rolf Partycollectie kun je via deze link bekijken. Welk product uit de partycollectie is jouw favoriet? Laat het me weten via Instagram http://www.instagram.com/lisetverschoore! Wil je meer shopinspiratie? Bekijk dan mijn blog met 20x schoencadeautjes onder de 10 euro.

Ps. dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset