Leestijd: 3 minuten

Iedere maand zal ik jullie mijn digitale verlanglijstje presenteren. Ik bijt het spits af met het verlanglijstje voor de maand juli.

1. Miele Robot stofzuiger

Ik twijfel al een paar weken om een kruimeldief te kopen, gewoon om even snel wat kruimels op te zuigen. Met een peuter in huis is dat namelijk geen overbodige luxe en vaak vind ik het net teveel moeite om de stofzuiger te pakken. Klinkt lui, is lui, het is ook de realiteit. Dat geef ik dan gelijk maar toe. Maar… toen bedacht ik me dat een robot stofzuiger eigenlijk veel handiger is dan zo’n traditionele kruimeldief. Deze zet je neer en doet direct het werk voor je. Ideaal zo’n hulpje voor iedere huisvrouw dacht ik zo:)

Miele RX1

 

2. Frends koptelefoon

Voor dat Chris & ik gaan slapen luisteren we vaak in bed nog even muziek op onze iPad’s of iPhones. Ik check dan ook altijd nog even mijn Instagram en Facebook. Omdat ik een hekel heb aan twee verschillende geluiden door elkaar doet één van ons dan een koptelefoon op. Ik gebruik dan meestal de koptelefoon van Chris. Maar stiekem zou ik wel een eigen koptelefoon willen, zodat ik die ook mee kan nemen onderweg of naar kantoor 😉 En dan moet ie wel een beetje leuk staan en mooi zijn;) De koptelefoons van Frends vind ik echt geweldig!

Frends koptelefoon

3. Polaroid Zip instant photoprinter

Ben jij net zo lui als ik als het om het uitprinten van foto’s gaat? Zodra mijn telefoon vol is zet ik de foto’s altijd op mijn computer en mijn externe harde schijf en dan spaar ik weer nieuwe foto’s op mijn iPhone. Het komt er vaak niet van om de foto’s uit te printen en ergens in te plakken of in een fotolijstje te doen. Voor mijn dochtertjes leg ik overigens ook op een andere manier herinneringen vast, dan in een fotoboek (lees hier mijn blogbericht daarover). Als ik dan eenmaal besluit om foto’s te laten ontwikkelen ergens, wil ik er eigenlijk nooit op wachten. Dat past ook echt bij deze tijd & generatie: ik wil het hebben en wel nu! Dat is ook de reden waarom ik vind dat een webwinkel met een levertermijn van meer dan 3 werkdagen simpelweg niet meer werkt, maar dat is een heel ander verhaal;)

Nou na deze lange inleiding……. begrijp je vast al dat deze Polaroid Zip instant photoprinter hoog op mijn verlanglijstje staat! Deze printer kun je makkelijk meenemen in je broekzak of tas (in mijn geval) want hij is namelijk 7 x 12 cm. De fotoprinter print zogenoemde polaroid foto’s uit van 5×7 cm, en je kunt  met een speciale app de foto’s bewerken ook nog bewerken met filters en tekst.

Polaroid ZIP Instant Photoprinter

 

Wat vinden jullie van mijn eigen wishlist en wat staat er op jouw verlanglijstje deze maand? 

 

Liset