Leestijd: 2 minuten

its cloudy over hereIk shop en zoek wat af op internet, zeker als het om spulletjes (kleding, speelgoed, accessoires voor de kinderkamer) voor de kids gaat. Het is nóg erger geworden sinds de komst van Instagram en Pinterest. Dit betekent overigens niet dat ik ook alles koop wat ik zie (dan zou ik namelijk allang blut zijn). Ik deel graag met jullie mijn vondsten op het internet, because sharing is caring. Deze keer is het thema ‘Schattige wolkjes’. En zeg nou zelf, ze zijn toch onweerstaanbaar?

  1. Fijngebreide trui (H&M), 9,99 euro
  2. Kleerhanger wolk roze (ook beschikbaar in andere kleuren bij Wolf & wolkje ), 11,95 euro
  3. Gebreid wolkenkussen (Kokoko, verkrijgbaar bij Mevrouwaardbei), 59,00 euro 
  4. Wolkenplacemet (KG design, verkrijgbaar bij PS Ik hou van jou), 15,95 euro
  5. Wolkvormige tas (Zara), 14,95 euro

Als je net zo’n handige buurvrouw hebt als ik, kun je, je natuurlijk ook door bovenstaande producten laten inspireren. Ik ben al heel lang verliefd op het gebreide wolkenkussen van Kokoko, maar vind ‘m erg duur voor in de kinderkamer. Ik liet het kussen vorig jaar aan mijn buurvrouw zien en zij heeft toen voor Chloë’s verjaardag een eigen wolkenkussen gemaakt. Zie de foto hieronder. Sindsdien gaat het wolkje altijd mee als Chloë ergens gaat logeren, hij is zelfs in Curacao geweest ;).

IMG_1426

Het is dus wel duidelijk, ik zou het hele kamertje van Chloë wel kunnen versieren met wolken accessoires. Datzelfde heb ik met ijsjes… Wat vinden jullie van deze trend voor in de kinderkamer? 

Liefs, Liset

Liset