Leestijd: 2 minuten

In 2010 bracht Urban Decay het eerste NAKED palette uit. Precies een week geleden, vijf (!) jaar later dus, besloot ik om er één te kopen.. Ik had namelijk wat nieuwe oogschaduwkleuren nodig die ik zowel overdag als ’s avonds kon gebruiken en het liefst in één doos (handig voor het opbergen).

Normaal gesproken kocht ik altijd een losse kleur, maar het nadeel daarvan is dat ik verder geen bijpassende oogschaduwkleuren kan vinden voor een complete look. Ook is het in de meeste gevallen duurder om steeds een losse kleur te kopen.

Ik volg al jaren heel wat beautyblogs en omdat de meeste beautybloggers erg enthousiast zijn over de NAKED palettes van Urban Decay besloot ik om er ook één te kopen bij de Urban Decay shop in de Ici Paris in Den Haag. Samen met de visagiste heb ik gekeken welk palette het beste bij mijn ogen past.

Ik koos uiteindelijk voor het NAKED2 palette en hoewel dit palette al vier jaar bestaat, is het palette behoorlijk tijdloos. Sinds ik het palette heb kijk ik elke avond Urban Decay NAKED2 tutorials… Heel verslavend…  Ik verzamelde voor jullie de vier mooiste looks (inclusief tutorial op YouTube):

Link naar YouTube video Jessica Melody Naked Palette 2 Makeup Tutorial: Smoky Eye

Jessica Melody – Smoky eye

Urban Decay Naked 2 Palette | Bronzey Gold Tutorial

Babs Beauty – Bronzey Gold tutorial

Urban Decay Naked 2 Palette Makeup Tutorial Babs Beauty

Babs Beauty – Naked2 tutorial 

Bree the beauty geek - sexy night out look

Bree The Beauty Geek – Sexy night out look

Welke look vinden jullie het mooist?

Liset