Leestijd: 2 minuten

Het is altijd een uitdaging om direct 6 dagen na Chloë’s verjaardag weer originele Sinterklaascadeautjes te vinden. Anders dan vorige jaren heb ik sinds vandaag alle schoencadeautjes voor Chloë (6 jaar) en Mila (3 jaar) al in huis. Wil je weten wat zij van Sinterklaas in hun schoen krijgen? Lees dan snel verder.

Chloë en Mila mogen van ons drie keer hun schoen zetten, iedere keer op zaterdagavond in het weekend. Voor de schoencadeautjes is mijn budget 70 euro (35 euro per kind).

1. Poopsie slime surprise

Chloe en Mila kunnen a.s. zondagochtend hun lol op. Met deze pot kunnen ze zelf hun eigen slijm maken met glitters en sprankels (ook wel magische eenhoornpoep genoemd ;)). Er zit ook nog een verassing in, maar ik denk eerlijk gezegd dat, dat niet al te veel voorstelt. Eigen slijm maken mislukt altijd bij ons, dus ik hoop dat het met deze pot wel goed lukt.. Scheelt weer een paar flessen Actionlijm, scheerschuim en lenzenvloeistof ;). Poopsie slime surprise is 9,99 bij Lobbes.nl.

2. Wolkenkussentje H&M

In de tweede week mogen Chloë en Mila hun schoentje zetten in de Efteling en dus krijgen zij een toepasselijk cadeau. Het wolkenkussentje dat zij krijgen kunnen zij direct uittesten in het Eftelinghotel ;).  Dit wolkenkussentje is heel zacht (velours) en heeft ook nog een glinstertje. H&M Home heeft zoveel leuke dingen voor de kinderkamer, het sterretje en hartje zijn ook zo leuk. Ik kocht de kussentjes voor 8 euro per stuk vanwege een actie. Het kussentje kost nu 9,99 en is verkrijgbaar via deze link.


Wolkenkussen H&M Home

3. L.o.l. surprise capsule

L.o.l. ballen, Chloë en Mila raken er (nog) niet op uitgekeken. Speciaal voor in de derde week kocht ik deze versie voor in hun schoen. Deze versie hebben ze nog niet en is daardoor net even anders om uit te pakken. Op de verpakking moeten zij codes zoeken om het uit te pakken, dus daar zijn ze wel even zoet mee 😉 Deze capsule is bijna in iedere speelgoedwinkel te verkrijgen, voor 14,99 kun je deze vinden bij Lobbes.nl.

lol surprise underwraps

Dit waren de schoencadeautjes, ik hou zo van Sinterklaas! Ik kan nu al niet wachten hun gezichtjes zondag te zien ;). XoXo Liset

Liset