De babyroze Instax min polaroid camera heb ik sindskort in bezit en ik ben super enthousiast! We maken tegenwoordig zoveel foto’s met onze mobiele telefoons, maar vaak komt het er niet van de foto’s uit te printen. Het resultaat? Duizenden foto’s op je telefoon die je (bijna) nooit meer terug ziet. Met de Instax mini camera kun je meteen een mooie gebeurtenis tastbaar maken. Je maakt een foto, even wapperen en je hebt ‘m meteen in je handen! Ik neem de polaroid camera graag mee op pad en geef ook vaak een polaroidfoto cadeau aan vrienden en familie.

Wat ik ook super tof vind aan de Instax camera is dat de foto die je maakt gelijk goed moet zijn. Dat maakt het extra uitdagend. Er zijn nu veel verschillende polaroid camera’s op de markt waarmee je eerst de foto kunt selecteren voor het afdrukken, maar ik wilde graag de charme van de polaroidcamera van vroeger ervaren.

Ik kocht mijn babyroze Instax camera bij Hema voor 75,-, maar ik zag zojuist dat de camera bij Coolblue 65,- kost. En bij Bol.com zelfs 55,-. Klein detail, bij Coolblue is de camera helaas niet in babyroze te koop. Wil je graag toch de baby roze kleur net zoals ik? Dan blijkt Hema toch het beste adres. Ik heb de camera al voor jou opgezocht, dus als je deze link gebruikt dan hoef je op de website van Hema niet meer te zoeken. De kleuren Ice Blue en Flamingo Pink vind ik trouwens ook cool. Maakt de kleur jou niet zo veel uit? Bekijk dan alle beschikbare kleuren Instax camera’s bij CoolBlue. De Fujifilm camera kun je ook bij Bol.com voor 65,- euro bestellen, hier heb ik de link alvast voor je klaargezet. Ook bij Bol.com is de babyroze niet beschikbaar.

Dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s, jij betaalt hetzelfde bedrag. Bloggen is mijn hobby en niet mijn vaste baan. De inkomsten die ik ophaal via mijn website gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor deze blog. Ook gebruik de inkomsten om deze website te onderhouden