Chanel rouge allure velvet lipstick, een echte favoriet! Als ik deze lipstick draag van vragen mensen altijd welke lipstick dit is.

Mijn favoriete lipstick

Één van de beautyproducten waarvan ik niet eens meer weet hoe vaak ik het gekocht heb is de ‘Chanel rouge allure velvet lipstick’ in de kleur 42. Ik draag deze lipstick graag en wel meerdere keren per week. Je ziet de lipstick bijna altijd terug op mijn foto’s.

Kenmerken van de lipstick

De Chanel rouge allure velvet lipstick is een lipstick met een mat effect, maar je lippen niet uitdroogt. Ook voelen mijn lippen nog zacht en gehydrateerd aan. Bij de meeste matte lipsticks is dat niet het geval, dus vandaar dat ik erg blij ben met deze. De lipstick blijft ook nog eens erg lang zitten.

Waar te koop?

De lipstick is o.a. te koop bij Douglas en Ici Paris XL. Via deze directe link kun je de lipstick meteen bestellen! Een bijpassend lippotlood in dezelfde kleur als de lipstick zorgt voor een mooi effect!

Andere fav’s

Ik ben sinds kort met deze favoriete rubriek begonnen op mijn site. Op mijn Instagram en hier deel ik vaak mijn favorieten, goede boeken die ik lees of fijne producten of apps die ik (al lange tijd) gebruik. In een speciale rubriek hier op mijn website staan mijn favorieten overzichtelijk weergegeven in verschillende categorieën. Zo kun je ze snel vinden en staan ze niet versnipperd op de blog en in mijn insta-feed. Neem je gauw een kijkje bij mijn andere favorieten?

Dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s, jij betaalt hetzelfde bedrag. Bloggen is mijn hobby en niet mijn vaste baan. De inkomsten die ik ophaal via mijn website gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor deze blog. Ook gebruik de inkomsten om deze website te onderhouden