Leestijd: 3 minuten

De weken van het nieuwe schooljaar vliegen voorbij! En dus start morgen alweer de derde werkweek na de vakantie. Ik moet toegeven dat ik moeite heb gedaan om deze diary te schrijven. Het is zondagavond en eigenlijk had ik geen zin! Ik dacht, zou iemand het merken als ik ‘m vanavond niet plaats? Maar aan de andere kant, ik doe dit niet voor anderen, maar voor mijzelf. Om een herinnering voor later op te bouwen. Dat als ik 80 ben, ik nog via deze site kan checken hoe mijn leven eruitzag op mijn 31e. Dat dus. En jullie MOGEN meelezen, maar dat hoeft niet πŸ˜‰

Maandag

Een volle werkdag, bomvol afspraken. Zonder pauze. Do I need to say more? Na het werken gekookt, de kids samen op bed gelegd en weer verder met werken. Voor jullie niet zo’n boeiende dag!

Dinsdag

Eigenlijk een herhaling van maandag, maar dan ook vanaf 8.00 uur ’s ochtends al afspraken. Een collega was zo lief om om 8.00 uur naar het werk te komen, anders weet ik niet hoe we al het werk gedaan moesten krijgen voor die week. Na het werk was ik welgeteld 20 min thuis om weer door te gaan naar school voor 2 informatieavonden van groep 2 en groep 3! Het is wat, 2 kids op school! Dat betekent dus ook 2 informatieavonden achter elkaar πŸ˜‰ Chris en ik mochten op de plek van ChloΓ« zitten om zo alle informatie tot ons te nemen ;). De juffen konden dan ook beter onthouden welke ouders bij welk kind hoorden. Slim he! Om 21.00 uur waren we weer thuis en nadat de oppas vertrok besloot ik tot 0:30 uur ’s nachts door te werken omdat ik niet wilde werken op onze vrije dag.

Woensdag

Ons huis staat de koop en vrijdag hebben we open huis, dus nadat we de kids hadden weggebracht konden we op onze vrije dag lekker aan de bak met schoonmaken! Alles met het doel dat we de volgende werkdagen zo min mogelijk hoefden te doen. Om 12.15 uur haalde ik de kids uit school en ging ik shoppen met de meiden! Zij hadden namelijk allebei een cadeautje verdiend omdat ze niet meer hadden gehuild met wegbrengen ;). Omkopen mag toch af en toe? ‘S middags waren we lekker thuis met z’n viertjes. ‘S avonds kon ik het niet laten toch nog even aan het werk te gaan. Bij deze wil ik daarom het vooroordeel over ambtenaren ontkrachten, die werken helemaal niet van 9-17! πŸ™‚

Donderdag

De dag van mijn Remicade infuus. 1x in de 8 weken krijg ik in het ziekenhuis een infuus voor de ziekte van crohn. Tijdens het infuus werk ik altijd, maar omdat deze keer de prik in mijn elleboog was geplaatst ging dat wat lastiger. Ik heb vooral veel mail bijgewerkt en documenten gelezen. Rond het middaguur was ik weer thuis en ging ik verder met werken. Om 20.00 uur in de avond had ik nog een afspraak voor mijn nagels. Bij thuiskomst maakten we de laatste dingen schoon voor het open huis. ’s nachts kreeg Mila een valse kroep aanval, wat erg naar was.

Vrijdag

Mila werd gelukkig beter wakker. En het is de dag van het open huis! Ik bracht de kids naar school en ben toen weer naar huis teruggereden om de hagelslag nog even op te vegen ;). De boel is hier altijd ontploft na het ochtendritueel! Om 10.00 uur was ik op kantoor. Eindelijk een dag zonder afspraken, fijn want zo kon ik tenminste meters maken! Tegen 19.00 uur was ik thuis.

Zaterdag

Op zaterdag kunnen we alle 4 nooit uitslapen. Chris moet altijd vroeg naar werk en ik vertrek rond 7.45 uur met de meiden naar zwemles. Dit keer was het 7.55 uur, ik kon niet uit bed komen ;). We waren net aan op tijd. Relaxed is anders. Na zwemles dronk ik wat bij mijn ouders omdat ik bij hen ook nog iets moest ophalen. Daarna ging ik weer winkelen met de meiden….. Ze zijn namelijk door naar badje 2! Zij mochten (weer) een cadeautje uitzoeken, maar voorlopig wel het laatste cadeautje! ‘S middags hadden we een gezellige borrel met de buurtjes + kids bij onze oude buurtjes. Het was heerlijk weer, dus echt genoten.

Zondag

Lekker uitslapen en langzaam opstarten. Helaas met slecht nieuws want ons babynichtje had ook een kroep aanval gehad en ons andere nichtje ook. Ons babynichtje is helaas opgenomen in het ziekenhuis dus ik kreeg niet zoveel uit mijn handen, behalve dat ik de familyapp continu in de gaten hield. Toch maar boodschappen gedaan en in de tuin gezeten.

Bekijk de foto’s

[soliloquy id=”1548″]

Tot volgende week! XoXo

Liset