Leestijd: 4 minuten

De tweede vakantieweek is alweer om. We hebben heerlijk weer gehad.

Maandag

Maandag was de laatste dag met slecht weer, dus we besloten om pannenkoeken te eten bij opa en oma tussen de midag. Daarna hebben we even wat gewinkeld in Wateringen, alleen brak Mila’s slipper daar af waardoor we maar terug zijn gegaan naar huis. ’s Middags hebben Chloë en Mila lekker thuis gespeeld en gingen wij ook ons eigen gang. Chloë mocht nog een dagje uit kiezen voor dinsdag, ze wilde graag naar Avifauna dus regelde ik diezelfde dag nog kaartjes via Ticketveiling.

[soliloquy id=”1314″]

Dinsdag

Avifauna dus. De eerste ‘mooie’ dag weer. We waren nog geen 5 minuten binnen of Mila haar slipper (van een ander) paar brak af. De tweede slipper al deze week. Waardeloos want nergens in het park kon ik kaplaarzen of iets anders vinden ;). Gelukkig hadden we de buggy nog in de auto liggen, dus daar heeft ze lekker in gezeten ;). Verder moest ze alles doen op blote voeten, gelukkig is Mila erg makkelijk en ging dat erg goed. Zelfs zonder zeuren. Zon en buien wisselden elkaar af, maar ondanks dat was het er heerlijk. Om 16.00 uur had ik afgesproken bij de kapper, dus om 14.30 uur vetrokken we weer naar huis. Het park van Avifauna is niet zo groot dus vanaf 9.30 tot 14.30 uur is dat lang genoeg.

Ik wilde naar de kapper om mijn haar te verven omdat ik later die week een photoshoot had voor mijn Instagramkanaal en mijn nieuwe website. Na de kapper hebben we lekker gegeten en gechilled.

[soliloquy id=”1320″]

Woensdag

Je moet wat als je vakantie hebt. Voor de verkoop van ons huis zijn we met allerlei klusjes bezig en zo wilde ik eigenlijk ook de gang wel verven. Chris & ik hadden alleen nog nooit geverfd dus het was spannend hoe dat zou uitpakken. De man in de winkel moest om ons lachen toen we verfspullen kwamen halen en vroeg toen we met een tas vol spullen weggingen of dit onze relatietest was ;). Ook hadden we spiegels voor in de gang gezien die toevallig op voorraad waren bij een winkel in Naaldwijk. Ook die hebben we nog snel even gehaald op de terugweg vanuit de verfwinkel. Eenmaal thuis gingen we lekker aan de slag! Ik dacht dat we in een uurtje de gang wel konden verven…. yep, ik ben altijd optimistisch. Maar dat duurde toch de hele avond. Ik ben trouwens niet ontevreden over het resultaat ;). Een productief dagje dus! De foto volgt nog als de spiegels ook hangen.

[soliloquy id=”1326″]

Donderdag

Donderdagochtend vertrokken we rond 9.00 uur al naar het strand voor een fotoshoot met Irene Putting. De bestemming was strandtent Bugaloo op het strand van Ter Heijde. Wat een super toffe strandtent is dit! En dan ook nog eens zo dichtbij huis! Ik voel een nieuwe favoriete strandtent aankomen hoor 😉 Ik ben zo benieuwd naar het resultaat. De nieuwe foto’s die Irene van mij gemaakt heeft ga ik gebruiken voor mijn nieuwe website. Na de fotoshoot dronken Chris & ik nog een drankje met de meiden in de zon. Rond 12.00 uur vetrokken wij ook weer richting huis.

‘S middags hebben de meiden even lekker gespeeld en ging ik rond 16.00 uur even langs mijn ouders om daar gezellig wat te drinken. Chris stapte op de fiets. De dagen vliegen echt voorbij deze week, vooral vanwege het mooie weer.

[soliloquy id=”1330″]

Vrijdag

Drie keer raden wat we hebben gedaan? Strand! Waar gingen we naar toe? Je raadt t vast al, naar strandtent Bugaloo. We hebben er heerlijk gelegen. Nu de meisjes wat ouder worden hebben wij ook weer wat meer tijd om te liggen. Zo rust je ook echt uit in de vakantie.

‘S middags na het strand ging iedereen weer even lekker z’n eigen gang. Ik maakte een begin aan mijn nieuwe website. Ik zocht uit hoe ik aan mijn nieuwe website kon werken en tegelijkertijd deze oude site in stand kon blijven. Dat is gelukt! Ook ben ik bezig met een nieuw logo.

‘S avonds zijn Chris & ik begonnen met het opruimen van de achtertuin en schuur. Daarna dronken Chris & ik gezellig een drankje in de tuin, heerlijk ontspannen!

[soliloquy id=”1339″]

Zaterdag

Een warme dag met 30 graden voor de boeg, dus Chris zette de wekker extra vroeg om een groot stuk te gaan fietsen. In die tussentijd deed ik wat was, maakte ik de koelkast schoon en maakte ik de meisjes klaar voor het strand. Om 10.00 uur vertrokken we naar Monster om lekker bij de zee met de visnetjes te gaan spelen. We bouwden zandkastelen, zochten schelpen en maakten strandtaartjes. Na het strand deden we de boodschappen, maakte ik saté en reed Chris voor de vierde keer in deze vakantie naar het grofvuil. ‘S middags vetrokken we naar vrienden om daarna te bbq-en. Wat een heerlijk zwoele avond! Om 22.00 uur waren we thuis en gingen de meiden pas slapen. We sloten de dag af in de tuin met een drankje.

[soliloquy id=”1343″]

Zondag

Chris 40 jaar! In de ochtend kwam familie op bezoek en in de middag gingen we naar de verjaardag van ons buurjongetje. Ook rommelden we lekker in- en om het huis.

[soliloquy id=”1346″]

Zo dit was onze week alweer. Nog één week vakantie te gaan! Zin in! We hebben echt een hele fijne vakantie tot nu toe. De aankomende week hebben we weer wat leuke dingen op de planning staan. Ben je benieuwd wat? Kom dan volgende week weer terug! XoXo Liset

Liset