Leestijd: 3 minuten

Het is leuk om iedere week terug te blikken op mijn week. Maar ook best een klus om alle foto’s te verzamelen. Ik ben nog steeds een beetje aan het experimenteren met de weergave van alle foto’s. Ik heb nu onder iedere dag een slider, zodat je alle foto’s per dag kunt bekijken.

Maandag

De laatste maandag voor de vakantie. Ik begon heel vroeg zodat ik een lange dag kon maken. Er is nog een hoop werk te doen! Op kantoor heb ik een hoop afspraken gehad, maar ook best wat kunnen afwerken van mijn to do lijstje voor de vakantie. Om half 6 heb ik de kids bij mijn ouders opgehaald. Als het hele avondritueel (van eten, spelen, in bad en kids naar bed brengen) erop zit, plof ik neer op de bank. Meestal check ik dan nog even mijn werkmail of werk ik met mijn laptop op de schoot aan deze blog. Foute tv series zoals Ex on the beach en Temptation Island kijken we ook vaak met elkaar.

[soliloquy id=”1234″]

Dinsdag

Weer een nieuwe werkdag. Weer vroeg begonnen, mijn photodiary is wel veel van hetzelfde gok ik zo ;). Ik maakte deze foto van de kids toen ze lagen te slapen.

[soliloquy id=”1237″]

Woensdag

Iedere woensdag is een feestje in de zomervakantie! We zijn dan namelijk lekker met z’n 4tjes! De weersvoorspellingen voor onze vakantie beloven niet veel goeds, dus we besloten nog maar even van het weer te genieten. Helaas was het geen “strandweer”, maar wel lekker genoeg om naar Scheveningen te gaan. We hebben een rondje over de boulevard gelopen, zijn in het reuzenrad geweest en we twijfelden over Sealife. Uiteindelijk niet gedaan en in plaats daarvan mochten Chloë en Mila iets uitkiezen in de speelgoedwinkel. Ze kozen allebei voor een Bling L.o.L. surprise bal. Thuis hebben zij daar nog uren mee gespeeld. ‘S avonds schreef ik een blog over machine learning.

[soliloquy id=”1239″]

Donderdag

Donderdag bracht ik Chloë en Mila rond 9 uur naar de BSO om daarna naar Delft door te rijden voor wat afspraken voor mijn project. Rond lunchtijd ging ik weer terug naar huis om daar de rest van de middag thuis te werken. Om half 4 haalde ik Chloë en Mila op. Ik pakte hun logeertasjes in en vertrok toen naar de ouders van Chris. Chloë en Mila sliepen daar omdat Chris & ik een bruiloft hadden.

[soliloquy id=”1240″]

Vrijdag

Mijn laatste werkdag en omdat we heel laat in bed lagen (ongeveer 2 uur ’s nachts) was ik vrijdag niet vooruit te branden. Ik heb vrijdag ook geen enkele foto gemaakt ;).

Zaterdag

Mijn eerste vakantiedag! Chris moest helaas nog tot 12 uur werken. Chloë en Mila werden om half 9 wakker. ’s Ochtends ben ik naar de bios gegaan in Delft en ’s middags kwamen vrienden met kinderen lekker bij ons borrelen en spelen.

Op de bruiloft donderdag had ik mijn eerste foto met een Polaroid camera gemaakt en ik was op slag verliefd. Na de bios stond ik al op het punt om de camera te kopen die ik ook had gezien bij de bruiloft, maar toch twijfelde ik. Uiteindelijk ben ik ’s middags toch de camera gaan halen. Na uren twijfelen over welke versie en welke kleur koos ik voor de Instax mini 9 in baby roze. Ik kocht de camera bij de HEMA, inclusief bijpassende fotoboekjes en fotopapier. Ik ga daar nog een blog over schrijven.

[soliloquy id=”1241″]

Zondag

Sinds vandaag heeft ook Chris vakantie! Heerlijk! Chloë en Mila kregen bij hun ontbijt van ons een verrassingspakketje met wat kleine cadeautjes. De bekers kocht ik bij de HEMA, metallic waterverf, pastel krijtjes, kwastjes en Enchantimal popjes kocht ik bij Action.

Ik kroop na het ontbijt achter de laptop, Chloë en Mila gingen met hun nieuwe spulletjes aan de slag en Chris ging sporten. Even allemaal tijd voor onszelf. We besloten na een dosis me-time even te gaan winkelen maar toen we ons klaarmaakten kregen we ineens een appje van vrienden. We waren (bijna) een kinderverjaardag vergeten. We vonden het wel gezellig om te gaan, dus het was even haasten. Gelukkig kon ik op zondag bij de Action nog leuke cadeautjes halen.

We gaan zo lekker bbqen bij vrienden, dus vandaar dat ik de photodiary nu alvast afsluit.

[soliloquy id=”1243″]

Dit was mijn week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden op deze manier weer een kijkje in ons leven te krijgen! Tot volgende week!

Liset