Leestijd: 4 minuten

De week is weer voorbijgevlogen! Het is weer tijd voor een nieuwe photodiary. Bedankt nog voor de leuke reacties op mijn eerste photodiary van vorige week! Hier komt de tweede 🙂

Maandag

Een gewone werkdag in Den Haag achter de rug. Ik was om 17:48 uur thuis en besloot nog even in de voortuin in de zon op Chris te wachten. Na het eten zijn Chloë en Mila lekker samen in bad geweest en als kers op de taart mochten ze bij elkaar slapen omdat het vakantie is.

Dinsdag

Weer een gewone werkdag in Den Haag. Misschien is het toch best saai zo’n photodiary ;). Ik kan niks spannends van deze dag maken, behalve een poging tot een charmante liftselfie heb ik geen enkele foto gemaakt. Ik had gehoopt de kids op tijd te kunnen halen, omdat ik vroeg begonnen was, maar door een dag vol afspraken was ik pas rond 18.00 uur klaar met werken en kon ik daarna pas door naar de ouders van Chris.

Woensdag

Onze vaste vrije dag samen. Trouwens… op woensdag vrij zijn is echt ideaal. Als je 4 dagen werkt hoef je altijd maar 2 dagen achter elkaar te werken. Het was rotweer deze dag dus we besloten in de ochtend met Chloë en Mila naar het zwembad te gaan. We hadden geen telefoon meegenomen dus ik heb daar ook geen foto’s van kunnen maken. Voor het zwemmen ging Chris nog even naar de kapper en aan het einde van de middag ging ik naar mijn vaste adresjes om mijn nagels te lakken. Prima dagje, niks bijzonders!

Donderdag

Op donderdag gaan Chloë en Mila heel de dag naar de BSO vakantieopvang. Voor Mila was dit weer de tweede keer en wat doet ze het goed! Ik heb in Delft gewerkt en haalde Chloë en Mila rond 17.15 uur op bij de BSO. Bij het ophalen zag ik pas hoe leuk hun kleertjes op elkaar waren afgestemd.

Vrijdag

Vrijdag heb ik eerst een paar uurtjes thuisgewerkt en ben ik rond een uurtje of 10.15 uur naar Vianen vertrokken. We organiseerden in Vianen bij Sogeti een hack-a-ton voor mijn project. Het was een gezellige, geslaagde middag. Rond 16.00 uur vertrokken we weer naar Den Haag en dan naar huis. Bij thuiskomst hadden Chris en de meiden lekkere borrelhapjes klaargezet.

Zaterdag

Ieder jaar is het varend corso in het Westland, als de gaypride in Amsterdam is 😉 Het gevoel en de sfeer is denk ik een beetje vergelijkbaar. Leuk om langs het water te staan en naar de optocht op het water te kijken. Voor we weggingen nog even snel 20 tiennageltjes lakken. Chris kwam om 12.05 uur thuis van werk en om 12.15 uur vertrokken we naar mijn zusje. De meisjes hebben genoten en met het mooie weer zaten we daar heel goed en gezellig 🙂 Na het varend corso hebben we gezellig met de buurtjes in de achtertuin gezeten, shoarma besteld, kwam Chris z’n zus gezellig langs en lagen we om 22.30 uur kapot in bed!

Zondag

De week is weer omgevlogen. Vanochtend zijn we vroeg naar het strand van Hoek van Holland gegaan om foto’s te maken en kreeftjes te vangen. Chloë en Mila hebben er lekker gespeeld. In de middag had ik een high tea babyshower om te vieren dat een vriendinnetje voor de derde keer moeder wordt 🙂

Dit was onze week weer! Heb jij ook een fijne week achter de rug? Komende week moeten Chris & ik nog werken en daarna begint ook onze vakantie, maar ik stiekem begin ik dat vakantiegevoel al een beetje te krijgen hoor. De afgelopen twee weken heb ik tussen al het werken door toch heel goed kunnen genieten van het weer en mijn gezin! Tot volgende week! XoXo Liset

Ps. Heb je mijn eerste photodiary al gezien?

Liset