Leestijd: 5 minuten

Vanaf nu ga ik proberen om elke zondag een fotoverslag te plaatsen van de week ervoor. De zondag lijkt me een leuke dag hiervoor, geen ‘zware’ tech kost, maar iets persoonlijks. Leuk voor later lijkt me, maar misschien ook interessant voor jullie om mij wat beter te leren kennen. Het is de eerste week van de zomervakantie, maar Chris en ik zijn nog niet vrij.

Maandag

JBL partybox 300 review

De week begint al goed. Dit is de enige foto die in mijn filmrol staat. Ik moet er dus aan denken om iedere dag een foto te maken. Iedere maandag start mijn werkweek. Ik begin op maandag altijd vroeg met werken en kom rond etenstijd weer thuis. Op een werkdag heb ik erg weinig tijd om foto’s te maken dus daar moet ik creatief mee omgaan. Na werktijd schreef ik mijn review van de JBL Partybox 300 af en maakte ik wat foto’s en video’s van de box. De box is echt een plaatje trouwens en heeft super toffe lichteffecten (vooral in het donker leuk). Chloë was trouwens ziek, op haar eerste vakantiedag. Zo jammer.

Dinsdag

photo diary week 30

Op dinsdag begin ik ook vroeg met werken. Chris brengt dan de meisjes weg naar school of in de vakantie zoals nu naar opa en oma. Als ze wakker zijn geven ze mij altijd nog een kusje voordat ik vertrek. Hier zwaait Mila mij uit in haar out-of-bed look. Ik moest mijn navigatie nog instellen dus ze was erg geduldig en bleef maar wachten tot ik uiteindelijk wegreed. Zo onschuldig, onze meiden hebben nooit haast in de ochtend (geen besef van tijd), voelen nog niet dat zij iets “moeten” en dat is soms wel irritant als je haast hebt, maar het heeft ook wel iets schattigs.

Onze buren zijn op vakantie dus passen we op konijn Harry. In de avond heb ik samen met Chloë en Mila lekkere slablaadjes geplukt. Hij vond ze heerlijk 😉 Chloë houdt heel erg van dieren en het is leuk voor haar dat zij zo voor de huisdieren van de buurtkinderen kan zorgen.

Woensdag

Één van de leukste dagen in de week, want Chris & ik zijn op woensdag altijd samen vrij met de kids en dat is écht heerlijk. Vanaf woensdag zou het super warm worden in Nederland en dat was het ook. We vetrokken om 9.00 uur naar ons favoriete strand, Kijkduin. Het was er heerlijk. Ook de zee was dit keer erg lekker warm. Na het strand dronken we nog een drankje bij Habana beach.

Toen we weggingen ontdekten we dat we één slipper van Chloë kwijt waren. Ik ben nog teruggegaan naar het strand maar helaas kon ik haar slipper niet vinden. Vanwege de verbouwing op Kijkduin zijn er heel weinig winkeltjes. We vonden geen leuke slippers in haar maat en dus moesten we in de hitte Chloë in de kinderwagen vooruit duwen en Mila tillen ;).

Schoenen aan naar de BSO was de volgende dag geen optie dus moesten we ’s middags verplicht winkelen om slippers te zoeken. Ook gingen we op zoek naar kroontjes voor de BSO. Helaas in heel Naaldwijk bijna geen enkele winkel met slippers in haar maat. De laatste optie was Sport2000, nooit gedacht dat ze daar zulke leuke slippers hadden ;). Helaas kon Mila de slippers ook niet weerstaan en vervolgens kon ik haar blik niet weerstaan. Maar… missie geslaagd! Allebei kunnen ze met slippers aan en kroontjes op naar de BSO.

Donderdag

Mila’s eerste dag op de BSO. Ik moest wel even slikken toen het eenmaal zover was. Kleine meisjes worden groot. Chloë had beloofd heel lief voor haar te zorgen en dat heeft ze ook echt gedaan. Zo fijn om hun daar met z’n tweetjes achter te laten. Het was prinsessendag, maar ook 40 graden! Ik besloot vroeg te beginnen met werken zodat ik hen rond 15.30 uur kon ophalen.

Omdat de teller nog op 40 graden stond en ik op het nieuws hoorde dat pas om 17.30 uur het heetste moment van de dag was, besloten Chris & ik naar het strand te rijden om 17.30 uur. We hebben daar de hele avond met de meisjes genoten van het mooie weer. Mijn werkdag was ik na deze heerlijke zomeravond gelijk vergeten. Bovendien was het heel bijzonder om die avond op het strand te zijn. Zelfs toen we om 21.30 uur weggingen was het nog erg druk, zwommen nog veel mensen in de zee en kwamen veel mensen nog naar het strand om van deze zwoele zomeravond te genieten.

Vrijdag

De laatste werkdag van de week. Weer een zeer warme dag en zomervakantie, dus er waren heel weinig collega’s op kantoor. Chloë en Mila bracht ik vroeg weg zodat ik hen weer rond 16.00 uur kon ophalen bij de ouders van Chris. Nadat ik de meisjes had opgehaald heb ik thuis nog even gewerkt en gingen zij lief spelen.

‘S avonds toen Chloë en Mila naar bed gingen hebben we alle cadeautjes voor Mila’s verjaardag samen ingepakt. Dat was even een klus, maar is goed gelukt.

Zaterdag

Mila eindelijk 4 jaar! We hebben haar verjaardag gezellig met familie gevierd. Mila is erg verwend met veel leuke cadeautjes. We sloten de dag af bij de Mac Donalds en Chloë heeft bij Mila op haar kamertje gelogeerd.

Zondag

Vandaag eindigden we de week met een familiedag in Zeewolde, bij Pannenkoekenhuis Hans en Grietje. Bij ons in Zuid Holland was het al behoorlijk afgekoeld en regenachtig, maar in Zeewolde was het gewoon weer een mooie zomerdag met veel zon en warme temperaturen. Wat een super leuke plek is dit trouwens! Leuke speeltuin voor kinderen, lekker eten en dat allemaal in het thema van Hans & Grietje. De kinderen keken er hun ogen uit. Het was ook leuk om de familie uit Flevoland en Friesland weer te zien. Al mijn nichtjes, neefjes, ooms en tantes waren daar ook met hun kindjes.

Dit was mijn eerste photodiary alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden wat onbewerkte foto’s van mijn week te zien. Tot volgende week! XoXo, Liset

Liset