Leestijd: 2 minuten

Uren kan ik op internet doorbrengen met het bekijken van shoplogs en wishlist van anderen. Dat bracht me op het idee om met jullie de items te delen die voor deze vakantie op mijn wensenlijst stonden. Speciaal voor jullie deel ik deze in een vakantie wishlist voor de zomer van 2019. Misschien lees ik dit later wel als een oud omaatje terug en denk ik WHAT? Een e-reader?

1. Kobo HD e-reader

Een e-reader lijkt mij zo relaxed, altijd verschillende boeken bij je om te lezen. Hoe digitaal ik ook ben, een boek wilde ik altijd graag in het echt. Alleen ben ik nu toch wel heel enthousiast geworden over een e-reader, nu ik bij mijn ouders en zusje heb gezien hoe dicht een e-reader bij een echt boek in de buurt komt. Het lijkt mij super fijn om de komende weken ook wat meer te lezen nu ik vrij ben, dus een e-reader staat daarom zeker op mijn verlanglijstje. De Kobo HD e-reader spreekt mij het meest aan.

[soliloquy id=”1257″]

2. Instax mini 9 Polaroid camera

Dit item stond heel kort in mijn wishlist voor deze vakantie. Nadat ik ‘m zag en in het echt had uitgeprobeerd was ik op slag verliefd. Bij het vastleggen van een herinnering op camera, krijg je met de Instax camera gelijk iets tastbaars. Digitale foto’s blijven vaak zolang digitaal en ik ben nu heel fanatiek in het maken van een leuk fotoboek van onze zomervakantie in Nederland.

Ik kocht hem zaterdag bij HEMA in het zachtroze. Ik heb voor jou alvast de Instax camera opgezocht bij onderstaande shops:

Vergeet er geen fotorolletjes bij te bestellen (die je overigens in heel veel verschillende soorten en maten hebt), ook heb je batterijen nodig en een leuk fotoboek. Je hebt er ook nog hele leuke bijpassende tasjes bij.

[soliloquy id=”1262″]

3. Boeken

Aan een e-reader zonder boeken heb je natuurlijk niks. Deze boeken wil ik graag nog lezen. Je kunt op de boeken klikken voor meer informatie over de boeken, inclusief prijs.

[soliloquy id=”1267″]

Dit was mijn vakantie wishlist! Ik hoop dat jullie het leuk vonden deze te lezen. Ben jij een tevreden mens of staan er bij jou ook nog dingen op jouw verlanglijstje? En zo ja, wat dan? Ik ben erg nieuwsgierig! Laat het me weten op Instagram via http://www.instagram.com/lisetverschoore. Wil je nog verder lezen? Bekijk dan eens mijn blog over mijn tips voor cadeautjes voor kinderen tussen de 4-6 jaar, er staan ook ideale aardigheidjes tussen ter vermaak in de zomervakantie. Liefs, Liset

Liset