Leestijd: 3 minuten

Misschien is het vandaag geen goede dag om deze blog te schrijven, want ik heb hoofdpijn van een dag videobellen en multitasken. Helaas is dit de laatste weken vaker voorgekomen. Ik moet beter mijn grenzen aangeven, wat betreft de vergaderafspraken in mijn agenda. Ik stop met zeuren, er is weer een week en een dag voorbij. We hebben inmiddels 4 weken quarantaine achter de rug. Ik neem je mee naar afgelopen week.

Kort samengevat, sommige dagen voel ik me beter dan andere dagen. Soms ben ik het thuiswerken en thuis zijn helemaal zat en soms vind ik het ook wel weer lekker. We vervelen ons gelukkig nog niet, naast werken is er nog genoeg te doen. Zoals alle voorbereidingen voor ons nieuwe huis 🙂

Spullen voor het huis besteld..

De bouw van ons nieuwe huis begint echt op te schieten, dus we zijn vorige week in onze vrije uurtjes veel bezig geweest met het bestellen van nieuwe spullen voor ons huis. Denk aan een eettafel, spotjes, badkamertegels, etc. Voor de spotjes en eettafel zijn we inmiddels geslaagd. Deze week gaan we verder met onze zoektocht naar een bank en badkamertegels,. We willen alles gaan bestellen zodat we geen last hebben van lange levertijden i.v.m. het coronavirus.

Opa en oma weer eventjes gezien

Afgelopen week hebben we voor het eerst vanaf een afstandje mijn ouders weer gezien. In de achtertuin, kort, met 1,5 meter uit elkaar. Ongezellig, maar toch ook wel weer fijn om elkaar even in het echt te zien. Ook Chris zijn moeder is van de week gezellig langsgefietst. De meiden zijn door de opa’s en oma’s flink verwend met een diadeem, knuffel, krijtjes, koekjes en chocola.

Mooi weer 🙂

De zon en het mooie weer maken de quarantaine een stukje dragelijker. Pauze in de zon, ’s avonds nog even wandelen met een lekker temperatuurtje en de kids kunnen lekker rommelen in de tuin. Ik moet er niet aan denken dat het continu zou regenen, wat dat betreft hebben we ook best veel geluk gehad de afgelopen weken.

Overuren qua spelen

Qua spelen mag ik echt niet klagen met Chloë en Mila. Zij vermaken zich nog iedere dag. Van het weekend hebben we de Barbies weer van zolder gehaald en Chloë is super blij met een nieuw paard in Star Stable dat zij eindelijk kon kopen met haar eigen verdiende Star Coins in het spel.

Heb je een dochter van rond de 7 jaar? Star Stable is een leuk, leerzaam spel. Chloë leert er lezen, chatten, problemen oplossen, met geld omgaan en ontwikkelt sociale vaardigheden door te spelen met andere spelertjes. Ik schreef er al eens een blog over.

Video’s editen

Naast bovenstaande dingen ben ik ook druk bezig geweest met een nieuw project voor Clinic of Skin. Ik heb een video bewerkt voor het net gelanceerde YouTube-kanaal, de vormgeving van het kanaal bedacht en thumbnails bewerkt. Wil je het eindresultaat bewonderen en tegelijkertijd tips voor een droomhuid? Abonneer je dan op het nieuwe kanaal van Clinic of Skin. Ook ben ik met mijn eigen vlog begonnen. Binnenkort meer daarover 🙂

Zo, ik kan nog wel een uur door schrijven, maar dit waren in ieder geval de hoogtepunten van afgelopen week. Wat waren jouw hoogtepunten? Hoe gaat het bij jou in quarantaine? XoXo, Liset

Liset