Leestijd: 3 minuten

Onze eerste, regenachtige vakantieweek in Nederland. Benieuwd hoe we die doorbrachten? Bekijk dan gauw dit fotodagboek! šŸ™‚

Maandag

Onze eerste vakantiedag was een heel nuttige dag ;). We gaan ons huis na de vakantie te koop zetten en daarom willen we de vakantie ook gebruiken om ons huis op te ruimen. Ook met het oog op de verhuizing. We hebben de eerste helft van de zolder opgeruimd en veel spullen naar het grofvuil gebracht. We passen een beetje Maria Kondo toe: Does this spark joy?. Is het antwoord nee, dan moet het weg. Tussendoor zijn we met de kids nog naar de speeltuintjes gegaan. ChloĆ« mocht zo’n accu-auto lenen van een vriendje en dus zijn we daar ook nog even mee weggegaan. ‘S avonds plaatste ik zoals iedere maandag een tutorial op deze blog.

[soliloquy id=”1276″]

Dinsdag

Ons eerste dagje uit van deze vakantie. We besloten naar de Prinsessendag bij Paleis ’t Loo te gaan. Dat is voor ons best een stuk rijden (1,5 uur). Helaas werd het paleis verbouwd en kon je er niet binnen kijken. Het uitzicht viel daarom ook tegen want een paleis in een bouwput vind ik niet heel inspirerend. Klinkt heel negatief, maar ik had er meer van verwacht. Het was niet echt in verhouding met het entreegeld en de reistijd ;). De tuin was wel erg mooi en voor de kids waren genoeg leuke dingen te doen. Als je er heen wilt, en je bent in de buurt, dan is het een leuk uitje maar ik adviseer niet om er speciaal voor naar Apeldoorn te rijden zoals wij hebben gedaan. Om half 2 besloten we terug te rijden naar huis.

[soliloquy id=”1279″]

Woensdag

Op deze dag hadden we wat afspraken gepland, o.a. met de makelaar om de verkoop van ons huis te bespreken. Helaas hadden we deze dag een beetje pech ;). Chris was ’s ochtends gestruikeld over de schoenen van ChloĆ« en daardoor een hele zere teen ;), we hadden een lekke band met de auto dus die moest opgehaald worden door een takelwagen en ik werd ziek. ‘S avonds zijn we nog wel spontaan uit eten geweest met vrienden, was erg gezellig! De kids lagen pas 22.00 uur in bed en wij ook ;).

[soliloquy id=”1292″]

Donderdag

Ik heb de hele nacht koorts gehad en werd ook met koorts wakker. Echt heel vervelend, ziek zijn in de vakantie. Oorspronkelijk was het plan om voor een keuken in het nieuwe huis te gaan kijken, alleen ik was te ziek. Chloƫ en Mila gingen wel een halve dag naar de BSO. We besloten het rustig aan te doen.

Vrijdag

Helaas nog steeds ziek. Ik kan er niks meer van maken ;). Wel kwamen al wat nieuwe outfits voor ChloĆ« en Mila binnen šŸ˜‰ want ziek zijn = veel tijd hebben voor online shopping ;). We maakten foto’s van hun nieuwe looks, zodat ik die met jullie kan delen op Instagram.

[soliloquy id=”1296″]

Zaterdag

Mijn nichtje Mae is vrijdag 3 geworden en dat vierden we vandaag. We hebben lekker taart gegeten en de kids hebben met elkaar gespeeld. Helaas was ik nog steeds niet fit. ‘S middags besloten we nog even spontaan om naar mijn zusje te gaan zodat de kids lekker met elkaar konden spelen, maar helaas voelde ik mij steeds zieker worden. Om 18 uur ben ik even in bed gaan liggen en om 20.00 uur werd ik wakker. ‘S avonds maar weer rustig aan gedaan.

[soliloquy id=”1299″]

Zondag

Vandaag is het alweer de laatste dag van onze eerste vakantieweek! Zoals je kunt lezen was die niet heel bijzonder ;). Helaas nog steeds keelpijn. We zijn even naar het tuincentrum geweest, de kids hebben in en om het huis gespeeld en we gaan zo eten bestellen en borrelen met de buurtjes.

[soliloquy id=”1305″]

Volgende week wordt het wel beter weer dus ik hoop dat ik snel opknap zodat we weer lekker van onze vrije dagen kunnen genieten! Dan hebben we vast ook wat leuke foto’s om te delen. XoXo

Liset