Leestijd: 3 minuten

Pavarotti Dolce is de plek als je een Instagramfoto wilt maken met een pastelroze achtergronddecor en een freakshake op de voorgrond. Voor de fanatieke Instagrammers uit Zuid-Holland is deze nieuwe aanwinst in Leidschendam echt een verademing. Eindelijk hoef je niet meer te reizen naar Tokyo of dichterbij huis, Amsterdam, voor het maken van Instagramfoto in pastelkleuren.

Één van de voornemens van Chris & mij was om er meer op uit te gaan met de kids dit jaar. Dit hoeft niet altijd duur te zijn of ver weg van huis, maar wel even lekker de deur uit met de kids. Voor onze vrije woensdag in de kerstvakantie kozen we er daarom voor om naar Pavarotti Dolce te gaan. Chloë (6) en Mila (3) zijn gek op ijsjes, koekjes, donuts, taart, milkshakes en cakejes en aangezien je dit bij Pavarotti Dolce allemaal kan bestellen was dit ons perfecte gezinsuitje.

Pavarotti Dolce gezinsfoto
Gezinsfoto bij Pavarotti Dolce

Koekiemonster cupcakes

De Koekiemonster cupcakes zijn echt te schattig en met €2,50 ook betaalbaar. Chloë koos voor een ijsje en daarna nog voor een cupcake met hartjes. Chris & ik namen thee en koffie. In totaal waren we €12,40 kwijt.

Pavarotti Dolce Koekiemonster cupcake
Mila blij met haar Koekiemonster cupcake
Pavarotti Dolce ijsje Leidschendam
Chloë met haar ijsjes

We waren op januari al best vroeg bij Pavarotti Dolce aangekomen, maar omdat deze schattige lunch- en koffiebar de dagen daarvoor dicht was geweest was helaas nog niet alles aangevuld. Ik heb me laten vertellen dat de koekjes prachtig zijn, dus we komen zeker een keer terug. Het voordeel was wel dat we daarom alle tijd hadden om foto’s te maken, zonder vreemde mensen op de achtergrond ;).

Pavarotti Dolce combineren met schaatsen in het iceparadise

Pavarotti is gevestigd in het winkelcentrum van Leidschendam. Toen we bij Pavarotti Dolce aan het genieten waren van onze thee, koffie, cupcakes en ijs zag Chris ineens een schaatsbaan, genaamd Ice Paradise. Chloë hoorde dat en wilde heel graag schaatsen. Dus, zo gezegd, zo gedaan.

Chloë voor het eerst schaatsen met Chris

Het kind stond voor het eerst in haar leven op schaatsen, maar doordat ze de laatste tijd zoveel aan het skeeleren is kon ze al heel goed schaatsen. Mila is nog iets te klein om te schaatsen, maar wilde wel even het ijs op.

Mila op het ijs

Voor wie de komende maanden nog tijd heeft hier naar toe te gaan en wie nog wat roze in zijn/haar Instagramfeed kan gebruiken.. je kunt Pavarotti Dolce is een leuk gezinsuitje, zeker in combinatie met het schaatsen. Resultaat: blije gezichtjes en mooie foto’s. XoXo, Liset

Liset