Leestijd: 2 minuten

Michael Kors Jet-Set Bag

Nou daar staat ‘ie dan hoor, mijn eigen Michael Kors tas. Ik zocht echt al heel lang naar de perfecte tas. Ik heb er maanden over gedaan. Ken je dat? Dat je op zoek bent naar iets maar het steeds (net) niet vindt? Ik heb dat dus heel lang ondervonden met het vinden van een tas. En steeds waren er weer duizend redenen waarom ik de tassen die ik tegenkwam niet moest kopen. Dan was het weer niet de juiste stof aan de buitenkant, niet het juiste formaat, geen schouderbanden, te weinig vakken, geen rits aan de buitenkant, niet de juiste vorm etc. Ik had argumenten genoeg. Voor dit avontuur wist ik trouwens niet dat ik zo goed was in het afwimpelen van tassen….

Samen met Chris, Chloë en Mila heb ik op een hele warme zomerdag – toen Mila pas geboren was -zelfs nog een uur doorgebracht in een tassenwinkel in Delft. Zonde van de tijd en ook zielig voor hen en de verkoopsters want uiteindelijk gingen we met lege handen naar huis terwijl ik toen juist vastberaden was om een tas te kopen.

Na die middag in de tassenwinkel kon ik geen tassenwinkel meer zien. Stiekem wist ik allang welke tas ik wilde, alleen moest ik mijzelf nog overhalen om ‘m te kopen.. Chris was allang over, die zal vast gedacht hebben: “Als ik maar van dat tassengezeur af ben”. Ik wilde namelijk heel graag de Michael Kors JetSet tas en dan het allergrootste model. Bij deze tas had ik juist weer genoeg argumenten om ‘m wel te kopen want hij is lekker ruim voor luiers & andere babystuff, m’n laptop past er in, hij heeft heel veel vakken, een sleutelkoord, de tas is afneembaar (en dat is zeker niet overbodig als je, je tas overal laat slingeren en je twee kleine kinderen in huis hebt), hij heeft de perfecte vorm, bestaat bovendien in meerdere kleuren. Alleen…..de prijs… 😐 *Slik*

Verklaar me maar voor gek, maar ik geef het sneller uit aan een poppenhuis voor mijn dochters, dan aan een tas voor mijzelf. Daar zijn toch heel wat twijfelmaanden aan vooraf gegaan. Maar nu heb ik ‘m dan eindelijk. Met zilvere details (de meeste tassen van Michael Kors hebben details in het goud) en in de kleur pearl grey. Ik ben er blij mee. En zie dit als een cadeautje aan mijzelf: voor bevalling enzo;).

Wat vinden jullie van deze tas? En heb jij jezelf een cadeau gegeven na de bevalling? 

Michael Kors JetSet tas pearl grey

Liset