Leestijd: 2 minuten

Mijn eerste blogpost op mijn eigen blog, het moest er ooit van komen….

Ik roep namelijk al jaren dat ik wat voor mijzelf in de digitale wereld wil beginnen. Een webshop? Een blog? Een site? Een online magazine? Een YouTubekanaal? Iets anders nieuws? En elke dag verzon ik wel weer een reden waarom het niet verstandig was om iets voor mijzelf te beginnen.. of maakte ik mijzelf wijs dat het met zoveel duizenden blogs, kanalen en sites op de wereld moeilijk zal worden om succesvol te zijn.

De afgelopen maanden heb ik mij serieus afgevraagd of dat succesvol (voor de buitenwereld) zijn wel zo belangrijk is. Want doe ik het in de eerste plaats niet ook gewoon voor mijzelf? Het is namelijk zo simpel als wat om de wens die ik al jaren heb in vervulling te laten gaan (immers binnen een goede week staat een site in WordPress wel live, inclusief bijpassende domeinnaam en mailadressen). En ik merk nu al dat ik veel voldoening haal uit het werken aan mijn ‘eigen ding’. Ik ben zodra het kan overdag en ’s avonds lekker bezig en doe ook nog  nieuwe kennis op met het opstarten van deze site. Bovendien hoop ik ook nieuwe leuke contacten op te doen en interessante samenwerkingen aan te gaan.

En nu de hamvraag: “Waarom juist nu?”… Ik schrijf dit bericht nu met een dikke zwangere buik, en ons andere kleine meisje ligt al in bed boven. Je raadt het waarschijnlijk al, maar ik heb nu zwangerschapsverlof en dus ook tijd over om aan mijzelf te besteden. Ik doe dat graag op deze manier. Bovendien hou ik ook niet zo van stil zitten :).

En waarom ‘De digitale salon’ ? Lees hier meer over het doel dat ik voor ogen heb met de digitale salon.

Ik vind het leuk om erachter te komen wat jullie hopen terug te zien op deze blog. Wat wil je hier lezen of wat wil je van mij weten? Laat het achter in een reactie!

 

Liset