Leestijd: < 1 minuut

Je bent een digital minded moeder of je bent het niet.

Ik behoor tot de eerste categorie, dat kan ook niet anders als je telefoon altijd aan je hand vastgeplakt zit en je vrijwel altijd online bent (en chagrijnig wordt, als er ergens geen internetverbinding is).

Sinds Chloë er is maken de camera’s op onze telefoon overuren. Video’s, foto’s het maakt allemaal niet uit, maar wat doe je ermee? Video’s kun je namelijk niet in een fotoboek plakken en de foto’s zijn niet aan te slepen. Ook de opa’s, oma’s en tantes fotograferen en filmen wat af.

Geïnspireerd door de Google Chrome reclame ‘Dear Sophie’ heb ik daarom  toen Chris en ik eenmaal zeker waren van de naam van onze dames tijdens mijn zwangerschappen direct een eigen mailadres aangemaakt.

https://youtu.be/R4vkVHijdQk

Gister heb ik zelfs nog een uitgebreide mail geschreven aan mijn tweede dochtertje (met uiteraard haar grote zus Chloë in de CC). Ik schreef haar hoe zij aan haar naam is gekomen en hoe erg veel we uitkijken naar haar komst (ze zit nu nog even veilig in mijn buik). En verder stuurde ik haar nog wat foto’s en filmpjes van recente echo’s, haar babykamertje, enzo….

Ik mail regelmatig naar mijn dochtertjes foto’s, video’s, verhalen over gebeurtenissen en grappige uitspraken. Als ze groot genoeg zijn zal ik hun de inloggegevens geven, en kunnen zij alles rustig teruglezen…

Liset