Wie ben ik?

Ik ben Liset Verschoore, 31 jaar, mama van twee lieve dochters van 6 en 4 jaar oud en helemaal verslaafd aan het internet. Ik was 7 toen mijn tante mij leerde een website in HTML te maken. Snel daarna kreeg ik van mijn ouders een computer met internet op mijn kamer. Dat klinkt nu misschien heel normaal, maar dat was in 1995 nog niet zo vanzelfsprekend. Uren, dagen, nachten achter elkaar was ik met “computeren” bezig. Ik leerde zelf photoshoppen, websites bouwen en programma’s installeren. Nu ben ik bezig met het leren van programmeren in Python. Het leukste aan het internet is dat iedereen er toegang toe heeft, het heeft talloze mogelijkheden. Het hangt af van wat jij er zelf mee doet.

In een salon word je altijd in de watten gelegd en dat wil ik ook met mijn website te bereiken. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet & technologie, dus waarom zou je er dan niet alles uithalen? Ik deel hier nieuwe handige apps, schrijf tutorials, geef tech-tips, en maak reviews van apps & producten. Ook deel ik persoonlijke berichten.

Met een tikkeltje jaloezie keek ik jarenlang naar andere bloggers en eigenaren van grote online kanalen. Ik dacht altijd: “Dit wil én kan ik ook”. Nu is het eindelijk zover: mijn wens is uitgekomen. Een minuscuul deeltje van het internet is nu helemaal van mijzelf en ik ben er trots op.

Liefde voor technologie

Je vraagt je misschien af hoe ik op de naam ‘De digitale salon’ ben gekomen?  Ik wist allang dat ik een moderne, vrouwelijke, Nederlandse naam voor mijn website wilde. Maar het moest ook meteen duidelijk zijn waar het over zou gaan. Digitaal maakt meteen de invalshoek van deze site duidelijk. Er zijn niet veel vrouwen die online de combinatie maken tussen momlife, mode, beauty en tech en omdat tech niet weg te denken is uit mijn leven wil ik daar dus ook graag over schrijven. Salon is ook bewust gekozen. Ik vind dat een bezoek aan deze site als pure ontspanning moet voelen. Ik wil je helpen, inspireren en vermaken.

Wil je deze digitale salon blijven volgen?

Like ‘m dan op Facebook zodat je automatisch op de hoogte blijft. En als je meer van mij wilt weten, volg me dan op Instagram, daar post ik namelijk regelmatig foto’s en video’s uit mijn dagelijkse leven.