Over mij en deze digitale salon

Wie ben ik?

Lastig om hier zo uit het niets iets over mijzelf te schrijven, want ik weet niet zo goed wat jullie hier van mij zouden willen lezen. Ik doe toch een poging om mijzelf voor te stellen. Ik ben Liset Verschoore, 30 jaar, ben gelukkig met mijn man Chris en samen hebben wij twee mooie dochters Chloë en Mila. In het dagelijkse leven werk ik fulltime bij de Rijksoverheid en in mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met het maken van foto’s, wat leuks doen met mijn gezinnetje, afspreken met vrienden/familie, het bijhouden van deze blogwebsite en (online) shoppen. De studies die ik gevolgd heb zijn Communication & Multimedia Design en later heb ik dat uitgebreid met de Customer Insight Management opleiding van het NIMA en een uitgebreide cursus datascience aan de Leidse Universiteit. Het bijhouden van deze blogwebsite doe ik met veel plezier. Alhoewel het een grote klus is naast een fulltime baan en mijn drukke privé-leven met twee kleine kindjes. De digitale salon bestaat pas net, is nog lang niet ‘af’ maar het begin is er en daar gaat het om.

IT’S THE POSSIBILITY OF HAVING A DREAM CAME TRUE THAT MAKES LIFE INTERESTING. ~ Paulo Coelho

Met een tikkeltje jaloezie bezocht ik namelijk altijd andere websites en blogs met de gedachten “Dit wil én kan ik ook”. Nu is het eindelijk zover: mijn wens is uitgekomen. Een minuscuul deeltje van het internet is nu helemaal van mijzelf en ik ben er trots op. Bovendien is het internet zonder te overdrijven één van mijn grootste hobby’s. De mensen om mij heen zullen dit niet ontkennen.

Liefde voor technologie

Met deze digitale salon deel ik mijn liefde voor technologie en probeer ik andere vrouwen hier ook voor te interesseren. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet & technologie, dus waarom zou je er dan niet alles uithalen? Ik deel hier leuke nieuwtjes, tech-tips in de techclass en reviews van apps & producten. In de personal corner hoop ik een leuke herinnering voor later aan te maken, zodat ik over heel wat jaren terug kan lezen wat mij “vroeger” bezighield en hoe mijn leven & de technologie er toen uit zag.

Je vraagt je misschien af hoe ik op de naam ‘De digitale salon’ ben gekomen?  Ik wist allang dat ik een moderne, vrouwelijke, Nederlandse naam voor mijn eigen website wilde. Maar het moest ook meteen duidelijk zijn waar het ‘ongeveer’ over zou gaan. Digitaal slaat op digitaal. Ik schrijf hier dus over alles wat ik tegenkom in de digitale wereld en ook deel ik graag mijn (digitale) tips. In een salon wordt je altijd in de watten gelegd en dat hoop ik ook een beetje met mijn website te bereiken. Daar slaat dus het tweede deel van de naam op. Het moet pure ontspanning zijn om mijn website te bezoeken. Net zoals het ontspannend is om een tijdschrift te lezen. Een echte salon dus, maar dan digitaal.

Hier alvast een tip: in één van mijn eerste blogs leg ik uit waarom mijn dochtertjes al een eigen mailadres hadden nog voor dat zij geboren werden. Welke moeder maakt nou een e-mailadres voor haar dochtertjes aan tijdens de zwangerschap? Nou ik..? Mijn iPhone en Macbook kan ik niet meer wegdenken uit mijn leven en ook de iPad draait in ons gezin overuren. Ik vraag me echt af hoe onze moeders dat vroeger deden zonder iPad. . Al met al wil ik met de content op deze site anderen inspireren en vermaken.

Wil je deze digitale salon blijven volgen?

Like ‘m dan op Facebook zodat je automatisch op de hoogte blijft. En als je meer van mij wilt weten, volg me dan op Instagram of Snapchat, daar post ik namelijk regelmatig foto’s uit mijn dagelijkse leven.