Een technologie- en lifestylemerk met een missie om vrouwen in staat te stellen hun leven te verbeteren met de nieuwste technologie

Wie ben ik?

Ik ben Liset Verschoore, 35 jaar, mama van twee lieve dochters van 10 en 7 jaar oud en helemaal verslaafd aan het internet. Ik was 7 toen mijn tante mij leerde een website in HTML te maken. Snel daarna kreeg ik van mijn ouders een computer met internet op mijn kamer. Dat klinkt nu misschien heel normaal, maar dat was in 1995 nog niet zo vanzelfsprekend. Uren achter elkaar was ik met “computeren” bezig. Ik leerde zelf photoshoppen, websites bouwen en programma’s installeren. Zo maakte ik kennis met ICT en dit vakgebied, dat zoveel moois te bieden heeft. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet & technologie. Het heeft veel impact op onze levens. In Nederland wordt slechts 14 procent van de technische beroepen door vrouwen uitgeoefend. Voor de ontwikkeling van Nederland als kennis- en innovatieland is het essentieel dat dit percentage omhoog gaat. 

Liefde voor technologie

Met de digitale salon deel ik mijn liefde voor technologie en probeer ik andere vrouwen hier ook voor te interesseren. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet & technologie, dus waarom jezelf er niet goed in verdiepen? Ik deel hier nieuwe handige apps, schrijf tutorials, geef tech-tips, en maak reviews van apps & producten.

Wil je deze digitale salon blijven volgen?

Volg me op Instagram!

Daar kondig ik mijn nieuwe blogposts aan, post ik regelmatig over tech-gerelateerde onderwerpen en geef ik een kijkje in ons dagelijkse leven. Heb je geen tijd om mijn blogs te lezen? Ook dan is mij volgen Instagram handig, ik plaats daar korte samenvattingen van mijn blog artikelen.