Over mij en deze digitale salon

Wie ben ik?

Ik ben Liset Verschoore, 31 jaar, ben heel gelukkig met mijn man Chris en samen hebben wij twee mooie dochters Chloë en Mila.

Met een tikkeltje jaloezie keek ik jarenlang naar andere bloggers en eigenaren van grote online kanalen. Ik dacht altijd: “Dit wil én kan ik ook”. Nu is het eindelijk zover: mijn wens is uitgekomen. Een minuscuul deeltje van het internet is nu helemaal van mijzelf en ik ben er trots op.

IT’S THE POSSIBILITY OF HAVING A DREAM CAME TRUE THAT MAKES LIFE INTERESTING. ~ Paulo Coelho

Liefde voor technologie

Met deze digitale salon deel ik mijn liefde voor technologie en probeer ik andere vrouwen hier ook voor te interesseren. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet & technologie, dus waarom zou je er dan niet alles uithalen? Ik deel hier nieuwe handige apps, schrijf tutorials, geef tech-tips, en maak reviews van apps & producten. Ook deel ik persoonlijke berichten.

Je vraagt je misschien af hoe ik op de naam ‘De digitale salon’ ben gekomen?  Ik wist allang dat ik een moderne, vrouwelijke, Nederlandse naam voor mijn eigen website wilde. Maar het moest ook meteen duidelijk zijn waar het ‘ongeveer’ over zou gaan. Digitaal slaat op digitaal. Ik schrijf hier dus over alles wat ik tegenkom in de digitale wereld en ook deel ik graag mijn (digitale) tips. In een salon wordt je altijd in de watten gelegd en dat hoop ik ook een beetje met mijn website te bereiken. Daar slaat dus het tweede deel van de naam op. Het moet pure ontspanning zijn om mijn website te bezoeken. Net zoals het ontspannend is om een tijdschrift te lezen. Een echte salon dus, maar dan digitaal.

Hier alvast een voorbeeld van een onderwerp: in één van mijn eerste blogs leg ik uit waarom mijn dochtertjes al een eigen mailadres hadden nog voor dat zij geboren werden. Welke moeder maakt nou een e-mailadres voor haar dochtertjes aan tijdens de zwangerschap? Nou ik..? Mijn iPhone en Macbook kan ik niet meer wegdenken uit mijn leven en ook de iPad draait in ons gezin overuren. Ik vraag me echt af hoe onze moeders dat vroeger deden zonder iPad. . Al met al wil ik met de content op deze site anderen inspireren en vermaken.

Wil je deze digitale salon blijven volgen?

Like ‘m dan op Facebook zodat je automatisch op de hoogte blijft. En als je meer van mij wilt weten, volg me dan op Instagram, daar post ik namelijk regelmatig foto’s en video’s uit mijn dagelijkse leven.