Een technologie- en lifestylemerk met een missie om vrouwen in staat te stellen hun leven te verbeteren met de nieuwste technologie

Wie ben ik?

Ik ben Liset Verschoore, 35 jaar, mama van twee lieve dochters van 10 en 7 jaar oud en helemaal verslaafd aan het internet. Ik was 7 toen mijn tante mij leerde een website in HTML te maken. Snel daarna kreeg ik van mijn ouders een computer met internet op mijn kamer. Dat klinkt nu misschien heel normaal, maar dat was in 1995 nog niet zo vanzelfsprekend. Uren, dagen, nachten achter elkaar was ik met “computeren” bezig. Ik leerde zelf photoshoppen, websites bouwen en programma’s installeren. Zo maakte ik kennis met dit vakgebied, dat zoveel moois te bieden heeft.

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet & technologie. Het heeft veel impact op onze levens. In Nederland wordt slechts 14 procent van de technische beroepen door vrouwen uitgeoefend. Voor de ontwikkeling van Nederland als kennis en innovatieland is het essentieel dat dit percentage omhoog gaat. 

Ik deel daarom graag mijn liefde voor technologie. Ik deel tips, maak tutorials, review apps & producten en maak vrouwen graag bewust van de positieve en negatieve kanten. Ook deel ik persoonlijke berichten.

Liefde voor technologie

Je vraagt je misschien af hoe ik op de naam ‘De digitale salon’ ben gekomen?  Ik zocht een moderne, vrouwelijke, Nederlandse naam voor mijn website. Het moest ook meteen duidelijk zijn waar het over zou gaan. Digitaal maakt meteen de invalshoek van mijn merk duidelijk. Er zijn niet veel vrouwen die online de combinatie maken tussen tech, momlife, mode en beauty. Technologie is niet meer weg te denken ons leven en daarom wil ik graag mijn bezoekers in de watten leggen. Ik wil je helpen, inspireren en vermaken.

Wil je deze digitale salon blijven volgen?

Volg me op Instagram!

Daar kondig ik mijn nieuwe blogposts aan, post ik regelmatig over tech-gerelateerde onderwerpen en geef ik een kijkje in ons dagelijkse leven. Heb je geen tijd om mijn blogs te lezen? Ook dan is mij volgen Instagram handig, ik plaats daar korte samenvattingen van mijn blog artikelen.