Leestijd: 2 minuten

Chloë en Mila ontvingen van de week hun eerste pakketje om te reviewen! De verpakking van deze Capsule Chix is zo zoet! Het is net een speelgoed-ballen-automaat, maar dan voor thuis met twee Capsule Chix. In dit artikel vertellen we je alles over dit nieuwe speelgoed.

Het voelt als een cadeautje

Hoe leuk is het dat we deze keer een review van speelgoed met jullie kunnen delen? Ergens zit er nog steeds een kind in me. Net als Chloë en Mila word ik ook nog steeds super blij van speelgoed dat verpakt zit in roze, super schattige verpakkingen. Toen we dit leuke pakketje ontvingen, voelde het daarom ook echt als een cadeautje.

Real unboxing

Tegenwoordig zie je het wel vaker, speelgoed dat helemaal unboxed moet worden. Nou, geloof me, met het uitpakken van de Capsule Chix zijn kids echt wel even zoet ;). In ieder bal zit een verassing.. Dit kunnen schoentjes zijn, maar ook een tasje, een hoofd, haren, etc. Chloë en Mila maakten steeds één voor één een bal open en zetten zo hun capsule chix geleidelijk in elkaar. Het enige wat lastig ging is het lijfje bevestigen op de beentjes.

Veel mogelijkheden

De poppetjes bieden veel mogelijkheden omdat je de accessoires, het hoofdje, het haar en het lijfje met elkaar kunt afwisselen. Zo ruilden Chloë en Mila even kleding en gingen ze bij elkaar winkelen ;). Ook kun je de Capsule Chix sparen. De Capsule Chix zijn verkrijgbaar bij Bol.com in verschillende uitvoeringen, verpakt per één, twee of vier.

De verpakking met de plastic ballen hoef je trouwens niet weg te gooien, de doos en ballen zijn namelijk reusable! Ik las in een review dat iemand ze nu gebruikt om er briefjes in te doen ;). Bij Chloë staat de doos nu heel leuk als accessoire op haar kamertje. Ik vind het Japanse uiterlijk van de doos ook super leuk in een kinderkamer staan.

Prijzen

De Capsule Chix zijn vanaf €19,99 euro te koop bij Bol.com. Het is een origineel verjaardags- en/of sinterklaascadeautje! Wil je meer tips voor cadeautjes voor meisjes tussen de 4-6 jaar? Bekijk dan ook eens dit artikel.

Op InstagramTV plaats ik morgen een one minute unboxing van de Capsule Chix en laten we zien hoe de poppetjes uiteindelijk zijn geworden. Wil je deze niet missen? Volg mij dan op Instagram via http://www.instagram.com/lisetverschoore! Liefs,Liset

Ps. dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset