Leestijd: 2 minuten

Twisty Petz de nieuwe rage? Vandaag deel ik eens iets anders dan een tech, instagram of foto onderwerp. Na alle Magic Unicorn slijm en L.O.L. Surprise ballen was het weer tijd voor iets anders. Mijn moeder gaf Chloë haar eerste Twisty Petz cadeau, maar wat is het precies?  In dit bericht vertel ik je er meer over. 

Armbandje én schattig diertje

Twisty Petz is een armbandje en schattige diertje in één. Ze zijn er in verschillende kleuren en varianten, van een unicorn tot aan een olifant. Het is even een bepaalde techniek die je moet beheersen om van het armbandje een diertje te maken. Je moet daarvoor de achterpoten draaien (vandaar de naam Twisty Petz). Als je eenmaal door hebt hoe het moet, is het heel makkelijk. Om het diertje te transformeren naar een armband, trek je de kralen bij het hoofdje uit elkaar en verbind je de twee uiteinden Je kunt de Twisty Petz hier bestellen voor €8,99.

Twisty Petz verzamelen

De Twisty Pets zijn er in verschillende soorten en kleurtjes. 3 armbandjes samen kunnen samen een ketting vormen. Van mijn ouders kreeg Chloë het hertje in zachte pastelkleuren, zelf zocht zij een Unicorn en een hondje uit van een cadeaubon die zij nog had gekregen voor haar verjaardag.

Vanaf welke leeftijd geschikt?

Twisty Petz zijn voor jongere kinderen (onder de 4 jaar) nog moeilijk te veranderen naar een diertje. Ook bevatten de armbandjes kleine onderdelen. De adviesleeftijd is daarom dus 4 tot 12 jaar. Het is een leuk cadeautje voor een meisje om te geven.

Waar te bestellen?

De Twisty Petz zijn nog redelijk nieuw. Zelf hebben wij de Twisty Petz gekocht bij Intertoys omdat je ze zelf daar kunt uitzoeken. Vooral als je al een Twisty Petz armbandje hebt is dat handig, omdat je dan kunt voorkomen dat je er één dubbel hebt. De Twisty Petz zijn ook verkrijgbaar bij Bol.com, de verpakking met 2 stuks voor €9,99 vind ik wel heel betaalbaar vergeleken met €8,99 losse verkoop.

Bijna uitverkocht..

Bij Intertoys in Naaldwijk was er niet veel keus meer. Ook bij Bol.com zie ik dat ze bijna uitverkocht zijn. Is dit na de dure decembermaand dan toch de nieuwe rage?

Chloë en ik zijn heel enthousiast over dit leuke armbandje. Vanavond plaats ik op mijn Instagram nog een filmpje waarin je ziet hoe Chloë haar armbandje in elkaar zet. Als je dit wilt zien, volg ons dan daar. XoXo, Liset

Liset