Leestijd: 2 minuten

Printscreen Silly Billy appDe Silly Billy Hair Salon is één van de modernste beautysalons beschikbaar voor op jouw iPhone! Binnen no time verander je een schaap, een koe, een panda of een leeuw in een modieuze verschijning! In de app is van alles aanwezig om de dieren te versieren, denk aan haarstylingtools, haarkleuren, trendy tattoo stickers en accessoires zoals hoeden, brillen en sokken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Zo is er bijvoorbeeld ook kauwgom voor de klanten en muziek waar op gedanst kan worden ;).

Hoe werkt het? Kinderen kiezen eerst het dier dat zij willen stylen, vervolgens staat op een voorbeeld weergegeven hoe het dier gestyled wil worden. Soms volgt Chloë (bijna 3 jaar) dat voorbeeld netjes op, maar ze is en blijft een peuter met een eigen mening;)  Ze doet toch wel waar ze zelf zin in heeft… Staat er op het voorbeeld oranje haar? Dan verft ze het blauw! Is het haar lang? Dan wordt het kaal…. Toch zie ik wel dat ze door het ‘voorbeeld’ geïnspireerd raakt en soms heeft ze de smaak zo te pakken dat ze extra haar best doet om het voorbeeld goed na te maken. Je kunt met dat laatste namelijk ook punten verdienen!

Net als in een gewone salon zijn er tools aanwezig om het haar te knippen, te scheren, te kleuren, te krullen, te stylen, te drogen en te wassen. Om de look helemaal compleet te maken kunnen accessoires en tattoos worden toegevoegd. Chloë vindt het leuk om het schaap te zien kauwen op de kauwgom en dan de bel kapot te prikken. Acties in de app kunnen gemakkelijk ongedaan gemaakt worden dus dat maakt de app extra geschikt voor jonge kinderen!

De app is gratis beschikbaar in de Appstore, maar dan heb je wel alleen het schaap om te stylen:) als je kind is uitgekeken op het schaap kun je de andere dieren toevoegen maar dat kost je dan wel 1,99 euro.

Silly Billy – Hair Salon Style youre animals by Wonderkind by GMBH
Leeftijd 3+
Systeemvereisten iOS 8.1 or later, compatible with iPhone, iPad, and iPod touch
Size 111 mb
Prijs Gratis

Liset