Leestijd: 2 minuten

Review kermis appHelaas is Chloë niet helemaal fit. Gisteravond had zij 39 graden koorts en vandaag nog steeds niet helemaal beter. Dat wordt dus een dagje op de bankhangen…

Om haar een beetje op te vrolijken heb ik voor haar een nieuwe app van dr Panda gekocht. Zoals je misschien wel weet doen de dr Panda apps het altijd goed bij ons…

We zijn dr Panda dan ook eeuwig dankbaar, want dankzij de apps die zij voor peuters ontwikkelen hebben we zelfs een hele goede heen- en terugvlucht naar Curaçao gemaakt! Als je ooit van plan bent om een verre vlucht te maken, check dan dit blogbericht voor meer handige apps voor peuters tijdens een lange vlieg- en autoreis! Maar ik dwaal af….

De dr panda app Kermis is sinds eind september beschikbaar in de Appstore, heeft meer dan 10 activiteiten en kost 2,99 euro. En dan nu ons eerlijke oordeel.

Het grote voordeel aan deze app vind ik dat kleine kinderen er weinig verkeerds aan kunnen doen, aangezien ze bijna op alle elementen kunnen klikken. Als jouw kindje weleens op de kermis is geweest, zullen de activiteiten in de app zeker bekend overkomen. Door de activiteiten te spelen verdien je stickers, waarmee je daarna een prijs kan uitzoeken;) Hiermee leren kinderen ook een beloningssysteem aan.

Het nadeel van de app vind ik is dat je ‘m niet kunt omdraaien. Chloë is gewend om de iPad zo vast te houden dat het scherm het breedst is, terwijl je met de kermis app de iPad staand moet vast houden. Daarnaast is Chloë er sneller op uitgekeken dan bijvoorbeeld de dr Panda vliegveld app of de dr Panda app met Toto het schildpadje.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze app vinden. Laat het me weten via een reactie onder dit blogbericht. Liefs, 

Liset

Liset