Leestijd: 4 minuten

Chloë is 10 november 7 jaar geworden en heeft veel leuke cadeautjes gehad. Vanwege de leuke reacties op mijn blog met schoencadeautjes onder de 10 euro voor meisjes, deel ik ook de verjaardagscadeau’s van Chloë!

TOPmodel armbandjes €12,95

Chloë zit in groep 3 en leert momenteel lezen. De letterarmbandjes zijn dan extra leuk omdat ze dan leuke armbandjes kan maken met woordjes die ze al kent. De kraaltjes, kwastjes en kleurtjes van TOPmodel zijn super leuk voor meisjes van haar leeftijd.

VTech Smartwatch Unicorn €59,95

Chris en ik gaven Chloë dit horloge voor haar verjaardag. Chloë is er echt ontzettend enthousiast over! Ze doet actieve spelletjes (zoals op monsters jagen in de speeltuin, bewegen voor punten), leert klokkijken en maakt Selfies en filmpjes met grappige filters. Ik zal binnenkort een uitgebreidere review plaatsen want voor kindjes vanaf 7 jaar is dit echt een ideaal Sinterklaascdadeau!

Krimpie Dinkie Unicorn €15,95

Ik kende dit zelf nog niet, maar Krimpie Dinkie is krimpfolie waar je leuke creaties mee kunt maken. Na het inkleuren moet het ingekleurde vormpje 2 minuten in de oven. Het figuurtje wordt in de oven 3x zo klein en 3x zo dik. Je kunt er bijv. zelf je eigen sleutelhanger mee maken! Of een ander leuk kunstwerk 😉

Tiny Furry €14,99

Deze beestjes zijn de nieuwe rage. Ze doen mij denken aan de Furbies van vroeger. Ze passen in de palm van je hand en zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar.. Tiny Furries kunnen praten met andere Furries, maar ze reageren ook op jou. O.a. met een stemvervormer. Ook kun je het haar verwisselen.

Mandala Designer Unicorn €8,95

Chloë houdt ontzettend van tekenen, dus deze Mandala Designer Set was ook écht een schot in de roos.

SilverART kleurboek €10,49

Kijk nou, in dit boek had ik vroeger zelf ook wel willen kleuren. Dit boek kreeg zij met een super leuke set gelpennen. Natuurlijk kon Chloë niet wachten om er mee aan de slag te gaan!

Lush Badklei €12,95

De badklei van Lush is echt geweldig voor kinderen! Je kunt er in bad de leukste creaties mee maken en jezelf er na lekker mee wassen. Speciaal voor de feestdagen heeft Lush deze gouden versie met sterretjes uitgebracht. Als je er zuinig op bed, dan kun je er meerdere keren van genieten tijdens het badderen 🙂

AquaGelz set €19,99

Met behulp van verschillende sjablonen kun je met de zogenoemde AquaGelz je eigen creatief maken, bijv. een visje. De creatief bewaar je vervolgens in het water en op deze manier kun je bijv. zelf je eigen aquarium met vissen knutselen. Het was gister even oefenen, maar de meiden vonden het hartstikke leuk/1

Paddenstoel nachtlampje goud €52,00

Dit schattige lampje koos Chloë alvast uit voor in haar nieuwe kamertje straks in ons nieuwe huis. Ook nu kan zij er al van genieten en ’s avonds voor het slapen gaan nog even spelen met haar lampje aan.

Kleurpotloden van het merk Lyra

Chloë heeft talent voor tekenen. Van ons kreeg ze daarom professionele kleurpotloden in zestien verschillende kleuren (€2,99 per stuk). Ik koos ook een aantal metallic en neon kleuren. De kleurpotloden kleuren ontzettend fijn! De punten zijn steviger, de kleurpotloden zijn iets dikker waardoor ze lekker vasthouden en het resultaat is mooier. Wij vonden het daarom extra leuk om hierin te investeren!

Zoals je ziet is Chloë ontzettend verwend voor haar verjaardag! Over een paar dagen mag zij alweer haar schoen zetten, dus je begrijpt. Ons kind komt niks te kort. Zoek je nog inspiratie voor schoencadeautjes onder de 10 euro? Bekijk dan gauw mijn artikel over 20 schoencadeautjes onder de 10 euro. XoXo, Liset

Ps. dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset