Leestijd: 4 minuten

Philips Hue in ons hele huis. In dit blogbericht deel ik onze slimme lampen. En niet onbelangrijk: ik deel ook wat foto’s van de Philips Hue verlichting in ons interieur. Ik ben van plan om een reeks blogberichten te schrijven over Philips Hue, omdat er zoveel te delen is over dit onderwerp. Lees je mee met dit eerste artikel?

Ik wilde wel slimme lampen in huis, maar het oog wil ook wat. Mijn keuze hing daarom ook af van het uiterlijk van de lampen. Ik heb me daarom een ongeluk gezocht naar interieurfoto’s met Philips Hue verlichting, toen we nog een besluit moesten nemen over de lampen in ons nieuwe huis. Er was echt geen één foto te vinden in een modern interieur.

In dit artikel deel ik welke Philips Hue lampen wij hebben, mét foto’s. Ik hoop dat ik zo andere interieur liefhebbers help bij het maken van een keuze. Over Philips Hue zijn we heel tevreden. Dit blogbericht is (helaas) niet gesponsord ;).

Welke Philips Hue lampen hebben wij?

White ambiance spots

Als basis beneden in de woonkamer, keuken, hal en wc hebben we gekozen voor de spots white ambiance met Bluetooth optie. Deze spots zijn verwerkt in een verlaagd plafond. White Ambiance houdt in dat we de spots heel geel kunnen maken, maar ook heel wit & alles daar tussen in. De spots zijn ook in White & Color met bluetooth verkrijgbaar, de lampen kun je dan in 16 miljoen kleuren instellen, alleen dan zijn ze iets duurder. Voor in ons huis vonden we dat niet nodig. De spots hebben een GU10 fitting.

Ik vond de omheining van de Philips Hue spots niet zo mooi. Ik had zwart & vierkant in mijn gedachten. Gelukkig zijn de spots van Philips Hue met GU10 ook te gebruiken bij andere inbouwspots. We kozen uit eindelijk voor:

Deze bovenstaande zwarte inbouwspots hebben we dus gecombineerd met de spots van Philips Hue.

De wandlampen die je op de foto ziet is een G9 fitting nodig, maar dat is helaas nog niet verkrijgbaar in Philips Hue. De wandlampen in onze woonkamer en keuken zijn de enige lampen in ons huis die niet van Philips Hue zijn. Hier een link naar onze wandlampen.

Filament lampen

De filament lampen hebben wij gekocht voor alle lampen in ons huis die geen spots zijn. Deze lampen geven een toffe, vintage uitstraling aan jouw interieur. In alle onze gewone lampen met E27 fitting hebben wij dus deze leuke filamentbollen, ook met Bluetooth. Wij hebben gekozen voor de grotere variant, maar hij is er ook in een kleinere variant.

De rotanlampen bij de eettafel kun je hier kopen. Mijn kantoor is nog niet af, daar hangt alleen nog een rotanlamp. In deze lamp kun je wel de combinatie met de filamentlamp goed zien.

Philips Hue filament in Kwantum Feronia hanglamp

Badkamerspots

In de badkamer hebben we ook een verlaagd plafond met spots. De spots zijn chrome, daardoor lijkt de omhulsing van de spot een spiegel. Vanwege het vocht in de badkamer hebben we gekozen voor een complete badkamerset, zodat het zeker veilig is.

We hebben in de badkamer geen raam dus het was lastig in het donker een foto te maken. Hier ga ik nog iets op verzinnen, maar hierboven deel ik alvast een foto van de spot bij de douche. Ik ben erg blij met de keuze.

Zwarte spots in de slaapkamers

In de diverse slaapkamers en overlopen op de eerste verdieping en op zolder hebben we nog gekozen voor de runner spots van Philips. Deze kun je zowel aan de muur bevestigen, maar ook aan het plafond. Dit is erg handig en zo zijn de lampen in ons huis één geheel.

Ook in de slaapkamer van de kinderen hebben we gekozen voor deze strakke, zwarte spots. Die leuk te combineren zijn met andere dingen.

Dit zijn de runnerspots in onze slaapkamer, boven onze kledingkast. We kozen hier voor de uitvoering van 3 spots.

Dit is de runnerspot in de kamer van Mila, hier kozen we voor de variant met 1 lamp. Mila heeft namelijk ook nog andere lampen op haar kamer.

Dit waren alle Philips Hue soorten lampen in ons huis, met een paar foto’s als voorbeeld. We hebben ook buitenverlichting van Philips Hue, daar schrijf ik een blogbericht over als de tuin helemaal af is. De komende tijd ga ik ook andere artikelen schrijven over deze slimme verlichting in huis.

Wil je iets weten over dit onderwerp? Laat dan een vraag achter hieronder of zoek me op op Instagram via http://www.instagram.com/lisetverschoore.

Liset