Leestijd: 2 minuten

De Pax kast van Ikea, bijna iedereen kent hem wel. De afgelopen maanden was deze kast meer uitverkocht, dan op voorraad. Het is een fijne kast, het nadeel is alleen dat deze kast niet zo origineel is. In dit artikel laat ik je zien hoe je een Pax kast met andere deurgrepen meteen een andere uitstraling kan geven. En..natuurlijk geldt deze tip niet alleen voor Pax kasten.

Deurgrepen doen veel in een interieur

Het is heel simpel, met andere, nieuwe deurgrepen ziet een kast er meteen anders uit. Ook kun je er op deze manier een persoonlijke touch aan geven. Heb je al een kast staan in huis, maar ben je er op uitgekeken? Probeer dan eens andere deurgrepen, je kast krijgt dan meteen een andere look.

In de webwinkel Deurgrepenwinkel.nl is veel keuze uit verschillende soorten deurgrepen in verschillende prijscategorieƫn: zie deurgrepen. Op bovenstaande foto zie je dat wij voor de Ikea Pax kast in onze garage kozen voor zwarte RVS deurgrepen om de kast een stoere uitstraling te geven.

Bovenstaande handgrepen zijn ook in goudkleur beschikbaar in de Deurgrepenwinkel, zie: handgrepen kast. Dat lijkt me ook mooi staan bij deze kast. Wie weet kies ik daar wel voor over een paar jaar šŸ˜‰

Dezelfde kast, maar toch een andere uitstraling

Wij hebben twee dezelfde Pax kasten in huis, maar de kasten zien er, door de andere deurgrepen, toch anders uit. In de slaapkamer koos ik voor gouden deurgrepen.

Ikeakast inbouwen

In dit artikel zie je op de foto’s terug hoe je van een vrij standaard kast toch een uniek plaatje kan maken. Wij hebben zowel de kast in de slaapkamer als de kast in de garage laten inbouwen.

Wij hebben net een nieuwe keuken in ons nieuwe huis, maar je kunt ook je keuken vernieuwen door de tips uit dit artikel toe te passen. Op Instagram en Pinterest zie ik veel toffe plaatjes voorbijkomen.

Vond je deze tip leuk? En wil je meer foto’s zien van ons interieur? Volg me dan op Instagram.com/lisetverschoore! Dat zou ik erg leuk vinden!

Liset