Leestijd: 2 minuten

Hoe geweldig is deze powerbank van Richmond & Finch? Dit geweldige cadeau kreeg ik van lieve Jennifer van http://www.blogbyjenn.nl. Ik schrijf voor haar blog iedere maand een leuk artikel over tech en als bedankje voor onze samenwerking het afgelopen jaar kreeg ik dus deze geweldige lipstick powerbank! Ik ben er echt zo blij mee!

Super handige gadget

Het is een gadget, maar toch ook heel vrouwelijk. Het is ontzettend handig om een Powerbank bij je te hebben om je telefoon op te kunnen laden als die leeg is. Deze lipstick powerbank past makkelijk in je tas.

Ideaal cadeau

Is een vriendin binnenkort jarig of zijn er mannen die meelezen en die nog een leuk cadeau zoeken voor Valentijnsdag? Stop dan met zoeken, Echt, je wilt niet weten hoe leuk ik dit cadeau vond om te ontvangen. Ik ben er van overtuigd dat iedere vrouw hier blij van wordt. Hij is mooi en functioneel.

Hoe werkt het?

De Powerbank is makkelijk in gebruik. Je kunt de Powerbank opladen via je laptop of een ander apparaat met USB-aansluiting. Er worden verschillende opzetstukjes meegeleverd voor zowel iPhone als Android toestellen. Onderweg verbindt je je telefoon aan de Powerbank via een oplaadsnoer. Hij laadt je telefoon op tot ongeveer 80%.

De Powerbank lipstick is o.a. verkrijgbaar via Bol.com. Hieronder kun je de verschillende uitvoeringen zien.

Ik kan niet meer zonder deze musthave. Ik had eigenlijk nog nooit een powerbank gebruikt, maar nu ik ‘m heb kan ik niet meer zonder. Op lange werkdagen vind ik het fijn om te weten dat ik altijd mijn telefoon kan opladen. Handig voor onderweg of onvoorziene omstandigheden. Als ik ‘m uit mijn tas haal krijg er ook super leuke opmerkingen en vragen over!

Vind je deze Lipstick Powerbank ook niet geweldig? Gebruik jij een powerbank? XoXo Liset 

Liset