Leestijd: 2 minuten

De JBL Partybox 300 speaker is een onmisbare gadget in onze achtertuin deze zomer. Wat een waanzinnige speakerbox is dit zeg! We genieten van het geluid dat hier uitkomt en je kunt werkelijk overal een feestje bouwen met deze leuke gadget! Ik vertel je er alles over.

Wat is er zo handig aan een JBL Partybox 300?

Je gelooft het of niet, maar Chris & ik hadden nog geen enkele draadloze speaker in huis. We hebben in de woonkamer mooie speakers, maar als ik boven muziek wilde luisteren deed ik dat altijd met mijn telefoon. Daar komt natuurlijk niet het mooiste geluid uit. De speakers uit de woonkamer tilden we vaak naar buiten als we in de tuin een muziekje wilde luisteren, maar ook dan liepen er snoeren over de drempel en kon de deur niet helemaal dicht. Je begrijpt, het was hoog tijd voor een draadloze speaker!

Specificaties

  • Een accuduur van 18 uur, is de accu op? Dan kun je verder met muziek luisteren op het netstroom
  • Je speelt muziek af vanaf je telefoon, tablet of computer met Bluetooth
  • Je kunt je telefoon tijdens het afspelen opladen
  • De box heeft ook een USB ingang waarmee je bijvoorbeeld ook muziek vanaf je USB-stick kunt afspelen
  • Een mogelijkheid om de box te koppelen aan een andere Partybox 300 

Hoe is het geluid?

Het geluid dat uit de speaker komt is echt heel mooi! Goede bass, mooi vol geluid en het blijft heel helder bij het verhogen van het volume. Naast zomaar in je tuin, kun je er dus ook echt een goed feestje mee vieren! 

Wat maakt de JBL Partybox 300 zo leuk?

De lichteffecten vind ik het allerleukste! Het geeft extra sfeer. Op een feestje of ‘s avonds In het donker of bij schemering is dat extra leuk. Vaak zet ik de Partybox aan tijdens het aankleden boven en wakker worden is daarmee nog nooit zo gezellig geweest. Mini disco met je kleintjes gegarandeerd 😉 
Een ander leuk ding is dat als je bijv iemand kent met dezelfde box, je deze boxen aan elkaar kunt koppelen. Onze buurman heeft dezelfde box, dus gister hebben we een leuk tuinfeestje met goede muziek kunnen vieren! 

Wat zijn de nadelen?

Ondanks dat de box draadloos is, is de box niet makkelijk te verplaatsen buiten het huis. De box weegt ruim 15 kilo en is daardoor best zwaar. Ook is de box niet waterbestendig.

Waar is de JBL Partybox 300 te koop?

De JBL Partybox 300 koop je o.a. bij bol.com. De partybox kost daar €349,-.

Sindskort is de Partybox 100 ook te koop. Is kleiner en daardoor dus makkelijker te verplaatsen, heeft dezelfde lichteffecten en ook mooi geluid, maar heeft wel iets minder mogelijkheden. Bekijk de JBL Partybox 100 hier.

Kortom wij zijn heel blij met deze nieuwe aanwinst en gebruiken ‘m veel. Wil je nog iets over de partybox weten? Laat het mij dan even weten via een berichtje hieronder of via Instagram. XoXo Liset

Ps. dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset