Leestijd: 2 minuten

10 redenen waarom je voor de 6 plus moet gaanSinds vandaag is de iPhone 6s ook in Nederland verkrijgbaar. De nieuwste iPhone beschikt over een beeldscherm met 3D touch, heeft een nóg betere camera en is weer sneller dan eerdere modellen. Via het nieuwe Live Photo schijnen je foto’s echt tot leven te komen. De display van het 6s model voelt ook nog eens aan hoe hard je erop drukt. En last but not least: hij is vanaf nu ook verkrijgbaar in het roségoud! Je raadt het vast al, ik ben fan na het zien van dit alles.

Helaas mag ik nog geen nieuwe iPhone uitkiezen, ik moet nog een jaar wachten. Precies een jaar geleden stond ik ook voor de keuze tussen de 6 en de 6 Plus. Ik koos toen voor de 6 Plus en ik zou nooit meer anders willen. Ik schrijf dit blogbericht voor alle twijfelkonten die twijfelen tussen de 6s en de 6s Plus. Hier volgen 10 redenen waarom je voor de 6s Plus moet gaan (en niet voor de 6s):
♥ Het scherm is lekker groot
♥ Je zult het grote scherm in het begin beleven als een luxe
♥ Je ziet meer in apps of online webwinkels en hoeft niet zo te piegen
♥ Je hoeft niet steeds de iPad, laptop of computer erbij te pakken
♥ De resolutie van het scherm is hoger:  meer pixels per inch
♥ Het is prettiger om video’s te bekijken
♥ Én leuker om spelletjes te doen; je hebt geen aparte portable spelcomputer meer nodig
♥ Je kunt bij het maken van foto’s en video’s gebruik maken van optische beeldstabilisatie, deze functionaliteit heeft de 6s niet
♥ Je kunt wel 10 uur langer bellen dan met de 6s
♥ De batterij gaat langer mee dan bij de 6s

En dat enige nadeel, namelijk dat hij niet in je broekzak past, moet je dan maar voor lief nemen. Bovendien zit mijn telefoon toch altijd aan mijn hand vastgeplakt, hij ligt aan de lader, of in mijn tas. En als ik ’s een keer ergens wat ga drinken, dan neem ik wel een klein tasje mee voor mijn pinpas en telefoon.

Dit artikel gaat er misschien niet over, maar in alle gevallen zou ik voor de 64gb variant gaan! Gek word ik van de melding dat mijn telefoon vol is met mijn 16gb model! Hebben jullie daar ook last van? En voor welk model zou jij gaan? Laat het hieronder achter!

Liefs, Liset

Liset