Leestijd: 2 minuten

Welke zelfbruiners werken het beste? Laten geen vlekken achter, maar een mooie tan? Geven een mooi resultaat? En zijn makkelijk in gebruik? Ik vroeg het mijn volgers en kreeg super veel tips binnen. Die deel ik natuurlijk graag met jou. In dit artikel.

Ik plaatste gister een foto van mijn nieuwe schoenen en outfit op mijn Instagram, maar heb uren getwijfeld om de foto wel of niet te posten vanwege mijn melkflessen. Het was overduidelijk bij het zien van alle foto’s dat mijn benen wel een kleurtje konden gebruiken. Aangezien ik het geduld niet kan opbrengen om uren in de zon te zitten én het ook nog eens niet goed is voor mijn huid, wilde ik het dit keer slimmer aanpakken met een zelfbruiner.

Dank jullie wel voor al jullie tips. Ik plaats de tips in de volgorde van hoe vaak het merk is aangedragen.

Top 8 van zelfbruiners

1. Marc Inbane
Makkelijk aan te brengen met de handschoen en klaar!

2. Bondi Sands
Top, betaalbaar, vlekt niet en ruikt erg lekker

3. Collistar Magic Drops
Handig om te mengen met een bodylotion

4. Nourished
Een beauty shortlist award gekregen, geen vieze geur, mooie tan en duurzaam (staat niet op bovenstaande afbeelding, want is momenteel uitverkocht)

5. Nivea bodylotion
Fijne lotion, zorgt voor een natuurlijk effect

6. Rituals Self tanner
Ook een bodylotion, super fijn in gebruik

7. St Tropez
Handige aan te brengen mouse

8. Clarins
Vol vitaminen voor de huid, zacht product

Naast deze tips vertelde Kimberley van Beebsandmoms.nl dat zij vorig jaar ook een aantal zelfbruiners heeft getest. Voor jullie heb ik de link naar haar artikel even opgezocht, super fijn omdat ze ook veel foto’s deelt!

Zelf heb ik uiteindelijk voor de Marc Inbane zelfbruiner gekozen, omdat deze vegan is en het meest werd aangeraden. Ik laat jullie mijn bevindingen weten, zodra ik ‘m heb getest. Daarnaast kan ik ook de zelfbruiner van mijn zusje van Clarins testen. Dat doe ik ook binnenkort!

#wegmetdiemelkflessen

Wil je meer lezen over beauty gerelateerde onderwerpen? Check dan he bericht over mijn favoriete Chanel Lipstick die ik al jaren gebruik.

Ps. dit artikel is niet gesponsord maar bevat wel affiliate links. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. De inkomsten gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor mijn lezers van deze blog. 

Liset