Leestijd: 2 minuten

Ik heb het hier niet over de gewone Barbie zoals we die allemaal wel kennen, maar over “Hipster Barbie”. Deze Hipster Barbie heeft sindskort een eigen Instagramaccount en beweert véél beter te zijn in hippe foto’s posten dan andere (succesvolle) Instagram gebruikers.

Eerder schreef ik in een blogbericht al dat het voor mij niet haalbaar was om zo’n perfect, hip Instagramaccount na te streven. De bedenker van dit Instagramaccount was het blijkbaar met mij eens, ze doet Instagramgebruikers na met het maken van foto’s, schrijft de meest hilarische onderschriften en gebruikt de meest populaire hashtags voor meer likes.

Ik vind het account echt heel grappig en betrapte me zelf ook al een paar keer op soortgelijke foto’s en hashtags…  *shame on me*. Hieronder wat grappige screenshots van het Instagramaccount van Hipster Barbie.

Hipster Barbie op Instagram

Hipster Barbie op Instagram

Hipster Barbie op Instagram

Bekijk hier het volledige account van Hipster Barbie.

Ik ben erg benieuwd of jij je ook een beetje herkent in de foto’s en hashtags van Hipster Barbie! Ik zou het erg leuk vinden als je dat hieronder laat weten in een reactie.

Liset