Leestijd: 2 minuten

Met de app Top nine of via de site  kun je jouw 9 foto’s achterhalen die het het beste deden op Instagram. In deze post deel ik mijn ‘beste nine’ en vertel ik je er meer over het moment van de foto.

Foto van Chloë en mij

In dit straatje in Naaldwijk heb ik het afgelopen jaar heel wat foto’s gemaakt. Deze foto met Chloë kreeg van al die foto’s de meeste likes. Op de foto hebben we soortgelijke jurkjes aan en dezelfde schoenen. Because I love twinning with her 😉

Tekenen voor een nieuw huis

Chris & ik besloten dit jaar om nog een keer één nieuwe stap te maken. Wat huizen betreft. We tekenden op deze foto het koopcontract voor een nieuwbouwhuis. We wachten nu in spanning af tot de bouw kan beginnen.

Glitters

Glitters doen het altijd goed op Instagram. Een hele goede vriendin van mij heeft haar eigen kapsalon en Chloë en Mila stonden model in haar folder met glitters in hun haar. 

You can never have to much beach

Naar het strand kun je niet genoeg gaan in het leven. In de zomer zijn we er veel te vinden. Dus vanzelfsprekend ook veel foto’s in mijn feed op Instagram op het strand. Chloë en ik waren hier krabbetjes aan het zoeken. 

Chloë 6 jaar

Chloë 6 jaar. Alweer. We maken eigenlijk iedere verjaardag van de kids wel een foto van ons gezin. Leuk voor later.

Den Haag, mooie stad achter de duinen

Den Haag is de stad waar ik 4 dagen te vinden ben per week. En soms meer als we ook in het weekend besluiten naar de stad te gaan. Den Haag is trouwens dan de stad waar we altijd heen gaan. Volgens mij heeft iedereen wel zo’n eigen favoriete stad. 

Chloë & Mila

Chloë en Mila gaan geregeld samen op de foto. Deze foto van hun tweetjes kreeg de meeste likes. Zelf denk ik dat ik wel mooiere foto’s van hun tweetjes heb gemaakt. Neemt niet weg dat ze op deze foto niet heel schattig lachen!

Curacao 

Curacao is ons favoriete vakantieland. Het is dat we nu een nieuw huis hebben gekocht, anders was ik er zo weer heen gegaan binnen nu en een paar maanden. Deze foto is in april van ons gemaakt op Cas Abou. Eén van de mooiste stranden ter wereld.

Ondeugende Mila 

Jullie reageerden massaal op deze foto, want wat was nu het geval? Mila had per ongeluk de Sinterklaascadeaus gevonden op zolder en alles open gemaakt. Gelukkig is het goedgekomen. 

Leuk om op deze manier terug te blikken op een selectie van foto’s uit 2018. Foto’s van mooie herinneringen en gebeurtenissen in 2018. Heb jij jouw top nine al ontdekt? XoXo Liset

Liset