Leestijd: 2 minuten

Storyluxe is de app die ik gister gebruikte in mijn story. Zoals je weet ben ik altijd op zoek naar apps, je kunt er niet genoeg van hebben. Ben ik enthousiast over deze app? Wil je mijn eerlijke antwoord? Een beetje. Ik leg je hieronder uit waarom, lees je mee?

Wat is het voor app?

De naam – Storyluxe – zegt het eigenlijk al. Storyluxe is een app waarmee je stories kunt maken. In de app staan verschillende templates waarmee je stories kunt creëren. In dit artikel deel ik een aantal voorbeelden van stories die je met de app kunt maken.

Storyluxe voorbeeld 2

Wat vind ik van Storyluxe?

Eerlijk? Ik vind de app een beetje nageaapt van de app ‘Unfold’. De app unfold gebruik ik nu al een aantal maanden en ik ben echt fan. In Storyluxe kun je bijna dezelfde soort templates uitkiezen. Zoals bijvoorbeeld het polaroid effect, filmcamera effect, etc. Dit maakt dat ik iets minder enthousiast ben.

Aan de andere kant heeft de app ook originele elementen in zich, zoals kant en klare templates storytemplates  die je in kunt vullen en het Neon – effect. Naast templates voor stories zijn er ook veel filters in de app te vinden. De app is niet zo uitgebreid Unfold. In de Unfold app kun je namelijk ook zelf nog teksten toevoegen, dat kan in deze app niet.

Storyluxe voorbeeld 1

Storyluxe template voorbeeld 3

Wat zijn de kosten?

De app kun je gratis downloaden in de App Store. Veel van de templates zijn gratis,  dat maakt de app zeker interessant. Niet alles is gratis, voor €2,99 per maand kun je wel alle features in de app én alle templates en filters unlocken. Ontwikkelaars van de app beloven de templates regelmatig aan te vullen.

Wat vind jij van deze app? Ga je ‘m downloaden of niet? XoXo

Ps. Ben je benieuwd naar andere apps die je kunt inzetten voor stories op jouw Instagramkanaal? Lees dan dit artikel waarin ik mijn top 3 deel van apps voor vintage effects in jouw stories!

Liset