Leestijd: < 1 minuut

Breng je foto’s tot leven met de Lively app voor iPhone 6s.

Heb je een iPhone 6s? Dan ken je misschien de functie Live Photo’s al. Als je het nog niet kent, de Live Photo functie laat je foto’s bewegen. Helaas heb ik nog geen iPhone 6 plus, maar Chris heeft ‘m wel en ik ben jaloers, want zijn hele ‘foto- en filmrol’ beweegt. Het is nog leuker om een herinnering vast te leggen. Het is anders dan een ‘gewone’ foto want je kunt met Live Photo nog net even snel zien wat er gebeurde toen de foto werd gemaakt.

Als je gebruikmaakt van de Live Photo functie op de 6s, dan is de Lively app echt een app waar je plezier aan zult beleven. De app doet namelijk alles wat Apple in haar foto-app zou moeten aanbieden. Je kunt je Live Photo’s namelijk bewerken (bijvoorbeeld een frame uitkiezen die je wilt bewaren of  het stukje eruit knippen als je net je telefoon neerlegt) en het is makkelijker om de ‘Live Photo’ te delen.

De app is gratis beschikbaar in de Appstore, maar als je het watermerk van Lively wilt verwijderen dan moet je eenmalig $1.99 betalen.

Als je geen iPhone 6s hebt – en dus ook geen Live Photo – dan heb ik wel een andere app-tip voor je, ik schreef namelijk eerder over een app waarmee je bijna hetzelfde kunt creëren. Lees hier meer over die app.

Liset