Leestijd: < 1 minuut

Tegenwoordig maak ik duizenden foto’s met mijn mobiele telefoon. Maar vaak gebeurt er behalve het verplaatsen van de foto’s van mijn telefoon naar de laptop niet zo heel erg veel mee. Het komt er in mijn drukke leven als werkende moeder vaak niet van om de foto’s af te laten drukken en deze in een fotoboek te plakken. Ik schreef al eerder in dit blogbericht hoe ik de foto’s en herinneringen voor mijn dochters vastleg. Maar dat er daarnaast verder niets met de foto’s werd gedaan vond ik eigenlijk erg zonde.

Ergens op Instagram kwam ik laatst iets tegen over Hema Mobile Print. Sinds wanneer bestaat dat? Waarom wist ik dit niet eerder? Hema heeft namelijk een speciale website voor Mobile Print ontwikkelt waarin je binnen een paar minuten zonder App of software foto’s vanaf je telefoon kunt laten ontwikkelen. De foto’s hebben een Instagramformaat en zijn daardoor ook ideaal om uit te delen.

Maar naast het ontwikkelen van de foto’s biedt Hema meer. Zo kun je de foto’s ook laten verwerken in een klein boekje, op een cadeau of in een wenskaart. Zelf heb ik er voor gekozen om de foto’s te laten ontwikkelen. Ik maakte er zelf deze hart collage van als verrassing voor Chris, mijn man. En omdat dit een verrassing voor Chris was, koos ik de foto’s met de meest speciale momenten in ons leven. Ik ben erg blij met het resultaat!

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik over Hema Mobile Print? Lees er op de website van Hema dan meer over. En wat vind je van mijn collage? Laat het me weten in een reactie op dit bericht.

Liset