Leestijd: < 1 minuut

Je kent vast het probleem wel. Je telefoon zit bomvol, continu verschijnt de melding in beeld dat er beperkte opslagruimte aanwezig is en je stelt het vervolgens keer op keer uit om dit probleem te verhelpen. Het uitzoeken van alle foto’s op je telefoon kost nou eenmaal veel tijd. Maar, vanaf nu is er een nieuwe app: de Whatsapp magic cleaner!

Tijd besparen bij het uitzoeken van foto’s

Via whatsapp ontvangen we honderden afbeeldingen per jaar, maar veel van deze afbeeldingen hoeven niet lang bewaard te worden en nemen onnodig heel veel ruimte op je telefoon in beslag. De whatsapp magic cleaner helpt je bij het uitzoeken van foto’s. Na het installeren van de app kun je de professor aan het werk zetten. Hij analyseert een aantal seconden de foto’s en verdeeld deze vervolgens in verschillende mappen:

  • Scans
  • Greetings & memes
  • Screenshots

Op deze manier vind je foto’s sneller terug en kun je gemakkelijk bepalen of ze verwijderd kunnen worden of niet. Als je wilt kun je de mappen in één keer verwijderen. Controleer altijd goed de mappen, want het kan soms gebeuren dat er toch een goede foto tussen zit.

Alleen nog beschikbaar voor Android

Helaas is de app alleen nog maar beschikbaar voor Android gebruikers. Ik heb de app daarom zelf nog niet kunnen testen, maar ik lees er veel goede verhalen over. De app biedt namelijk een simpele manier om snel je fotobibliotheek op te ruimen.

Liset