De digitale salon is een website met een veelzijdige mix van onderwerpen als tech, moederschap, beauty, lifestyle en trends. Dagelijks mag ik honderden vrouwen en moeders met mijn artikelen inspireren. Het is dan ook de ideale plek om een product of merk onder de aandacht te brengen. Door het brede karakter van mijn site zijn er vele insteken mogelijk. Naast mijn blog heb ik ook een Instagramkanaal met ruim 2.000 trouwe volgers.

Ben je enthousiast en sta je te springen om met mij samen te werken of wil je mij graag iets toesturen? Super leuk! Je kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, actuele statistieken en tarieven. Stuur een mail naar hello@dedigitalesalon.nl en laten we samen brainstormen!

Mogelijk is o.a.:

  • Sponsored content op deze website
  • Social media posts
  • Video’s
  • Ambassadeursschap
  • Winacties

Ik heb o.a. succesvol samengewerkt met de volgende merken en bedrijven: Clinic of Skin, Ipanema, Case-app, Kixx-Online, TC World of Women en Nanny Nina.

Affiliate partners

Ook affiliaties zijn mogelijk. Momenteel werk ik samen met onderstaande bedrijven. Dit betekent dat als je iets besteld via één van deze links, ik daar een kleine vergoeding voor krijg. Het kost jou trouwens niks extra’s. Bloggen is mijn hobby en niet mijn vaste baan. De inkomsten die ik ophaal via mijn website gebruik ik om apps, gadgets & producten te reviewen voor deze blog. Ook gebruik de inkomsten om deze website te onderhouden. Ik werk alleen samen met bedrijven waar ik zelf achter sta. Ben je van plan iets te kopen bij onderstaande webshops? En wil je mijn supporten? Gebruik dan één van onderstaande links. Dankjewel alvast!

Hema

Bol.com

Back to school NL

ICI Paris XL

Coolblue

Douglas

Wehkamp

Bijenkorf

Daisycon